Inland dunes

Tijdens ons kampeerweekendje hebben we een hoop foto's gemaakt. Zo heeft Marit deze foto's van mij gemaakt toen we rond liepen op de heide. Het was mooi weer, de zon was zacht en het waaide een beetje, perfect om foto's te maken! Top: Vero Moda     Denim Skirt: H&M     Shoes: Dr. Martens

Normaal ben je de bossen in mijn foto's gewend, maar dit heeft ook zijn charmes! Vooral straks in augustus/september, als de heide in bloei staat. Zo mooi als de hele heide paars kleurt! Dan ga ik zeker weer terug. 

9 comments:

 1. Heel mooie foto's weer! :)

  ReplyDelete
 2. De heide vind ik ook altijd zo'n fijne plek! Elk jaar ga ik sowieso één keer naar toe als hij paars is. Hopelijk dit jaar weer! Het zijn echt weer super mooie foto's geworden. Je hebt echt geluk met de mensen die deze foto's van jou nemen, ze zijn namelijk echt al-tijd mooi haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel :D Jaa in september is dat toch? Ik ga er dan ook zeker weten weer heen! Meestal maak ik ze alleen maar hier had ik inderdaad hele leuke en goede fotografes om me heen :)

   Delete
 3. Ah de hei is zo mooi! Supergave foto's weer<3

  ReplyDelete
 4. wauw, prachtige foto's! en zo'n mooie plek!! x

  ReplyDelete
 5. Ohhh, het zijn zeker leuke foto's! Vind je spijkerrokje trouwens zo tof, staat je goed!

  ReplyDelete
 6. Super leuke foto's weer, ik vind je outfit trouwens ook hééél erg mooi! x

  ReplyDelete
 7. Bij ons staat de heide nu al in bloei! :) Gisteren toevallig nog gewandeld

  ReplyDelete
 8. Prachtige foto's! het licht ook, waauw.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥