Comfy beach pants

Jullie zien ze de laatste tijd veel voorbij komen op de blog: wijde broeken. Zeker weten mijn favoriete items van de zomer. Ook deze broek is nieuw en komt van Lascana. Hij zit lekker en heeft en leuke print met zachte kleurtjes. Dat maakt hem lekker gemakkelijk te combineren! Trousers: Lascana     Top: Forever 21     Bag: Ali Express

Deze broek is te vinden bij de strandkleding op de site van Lascana. De perfecte broek om aan te trekken tijdens een dagje strand, maar ook om gewoon lekker thuis of tijdens een dagje shoppen te dragen. Want eerlijk gezegd: zulke zomerbroeken zitten toch veel lekkerder dan een spijker shorts?
Laatst had ik het er over dat ik een afstandsbediening had besteld om mijn foto's van een afstandje te kunnen maken. Deze kwamen van Ali Express maar helaas deden ze het allebei niet :( (voor de zekerheid zelfs nog 2 besteld). Wat een pech heb ik weer.. Ik ben gelijk naar de fotozaak gegaan en heb een echte van Canon besteld. De volgende keer bestel ik niets meer in die richting bij Ali Express, maar met dit leuke zomerse tasje was ik dan wel weer heel blij! :)

8 comments:

 1. heel leuk ding ja!! fijne foto's :)

  ReplyDelete
 2. Toffe foto's, alweeeer, hihi! En die broek is echt tof. Het is leuk om eens een wijde broek te zien die niet in felle kleuren is, dit vind ik echt heel classy staan! Liefs :)

  ReplyDelete
 3. Mooie trousers!!! yaaas <3

  ReplyDelete
 4. Supermooie broek, wauw! <3

  ReplyDelete
 5. Leuke outfit, ik vind de foto's ook heel gaaf.

  ReplyDelete
 6. Mooie broek, heel classy!

  ReplyDelete
 7. Geweldige broek! Wat heb je toch altijd mooie foto's :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥