Bohemian vibes in the fern forest

Jullie wisten vast en zeker wel dat ik gek ben op een bohemian stijltje en dat probeer ik ook vaak uit te stralen in mijn foto's. Ik had nog geen off-shoulder top, wat wel precies bij dit stijltje past! En deze top kun je zowel off-shoulder dragen als normaal. Top: Lascana     Shorts: Mango

Deze top kun je vinden op de site van Lascana, tussen de strandkleding. En juist strandkleding heeft vaak zo'n fijne bohemian sfeer wat vaak terug te vinden is in strandjurkjes, jumpsuits en tops zoals deze. Een pluspuntje aan dit topje: Hij is van de stof viscose gemaakt. I looooove viscose. Het zit zo fijn, soepel en verkoelend op een of andere manier. 
Heb jij ook strandkleding die je ook graag draagt, ook als je niet naar het strand gaat?

8 comments:

 1. Wat een fijne outfit zeg! Ik vind van die heerlijk losse stranditems altijd heel fijn! :)

  xx

  ReplyDelete
 2. Those shorts are to die for! Beauty as always :))

  ReplyDelete
 3. wat leuk dat je die blouse op twee manieren kunt dragen! en een mooie locatie weer. x

  ReplyDelete
 4. Ik vind je off shoulder top echt heel leuk staan! Leuk gecombineerd met dat korte spijkerbroekje ook. :)

  ReplyDelete
 5. Wat een gave foto's zeg!

  ReplyDelete
 6. Heel leuke outfit, ik vind de sfeer in je foto's altijd zo gezellig! :)

  ReplyDelete
 7. Wat een ontzettend mooie foto's maak jij! Wat voor camera gebruik je?

  Dat topje staat je echt heel leuk, ik had het laatst gepast in de winkel maar vond het mezelf echt verschrikkelijk staan. Als ik het dan bij jou zie, denk ik echt. Ik moet dit hebben!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi dankjewel! Ik heb de Canon 700D en een 50mm Lens voor deze foto's gebruikt :)

   Delete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥