Yellow happiness

Lang was geel een kleur die je niet terug zag in mijn kledingkast. Maar sinds kort vind ik de kleur zo leuk! Het doet me denken aan de zomer en het maakt me vrolijk. Daarom werd het hoog tijd een item aan te schaffen in deze leuke kleur! En dat werd deze fijne losse broek.Pants: Only     Top: H&M

Ik had de broek meegenomen naar ons kampeer avontuurtje (hier snel meer over) en helaas was hij wat gekreukt door het opvouwen en het dragen. Maar dat maakt hem niet minder fijn :) Heerlijk, zulke losse broeken! 

12 comments:

 1. Wat een leuke broek! Geel was en is nog steeds niet helemaal mijn kleur! Maar ik vind dat het jou echt heek goed staat!

  ReplyDelete
 2. Ahh wat een heerlijk kleurtje, ik hou van geel! Zo vrolijk!

  ReplyDelete
 3. Geel is niet mijn kleur, het past niet zo goed bij mij. Maar je bent zo mooi in deze geel broek.

  ReplyDelete
 4. Oh heel veel liefde voor de kleur! Super leuk <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 5. Wauw wat mooi! Die staat jou echt gaaf. <3
  Liefs, Florentine

  ReplyDelete
 6. Ik vind het ook echt een Marion-kleurtje! :)

  ReplyDelete
 7. Anonymous21.7.17

  Geel staat je goed hoor! En zo met een witte top is het een hele leuke outfit!

  ReplyDelete
 8. Anonymous22.7.17

  Good morning! I really like your Look, it's pure summer :)))...thank you for this inspiration! Have nice sunny day and best wishes from urlaub in meran ( http://www.meinhardt.it ) ;) yours, Maria ;)

  ReplyDelete
 9. Prachtige broek en heel leuk gecombineerd! Xx

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥