Warm evenings, bare legs, tanned skin and more days at the lake ๐ŸŒŠ

Dagen dat het zo warm is en het enige wat je wilt doen is aan het water liggen. Zo fijn dat zulke dagen ook gewoon in Nederland bestaan. Het geeft me echt een vakantiegevoel! En aangezien ik nog geen vakantie op de planning heb zijn dit de ultieme zomermomentjes die ik mee probeer te pakken.
Ongeveer 20 minuutjes rijden van mij thuis vandaan ligt een meer in een bosrijk gebied (De Kuilen, Langenboom). Dit gratis recreatiegebied is de fijnste plek om een warme dag door te komen. Ik vind het heerlijk om mijn luchtbedje mee te nemen en wat rond te dobberen op het meer. Terwijl ik dit aan het doen was zag ik in de verte mensen peddelen op een surfplank: Suppen. Dit wil ik ook!! Misschien iets voor volgende zomer? ;)
Deze week wordt het weer zulk warm weer, morgen ga ik weer lekker naar deze fijne plek.
Geniet van het mooie zomerweer!

12 comments:

 1. Water is mesmerizig isnt it? Great photos!!

  ReplyDelete
 2. Mooie plekkie om lekker af te koelen daar! Fijn dat er zoiets in de buurt is als het warm is. :) Suppen is echt tof, dat moet je echt een keer gaan doen!!

  ReplyDelete
 3. zo fijn om te zwemmen met dit warme weer! erg leuke foto's hee. x

  ReplyDelete
 4. Mooie foto's! Ik wil ook een keer suppen, lijkt me zo leuk.

  ReplyDelete
 5. Wat een fijne zomerse foto's! Ik ben ook altijd gek op meren, gelukkig zit er ook eentje dicht bij mij huis <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 6. Wauw, girl, prachtige foto's! <3

  ReplyDelete
 7. Oeeh wauw!! Wat een mooie foto's! Wat een fijne dag moet dat geweest zijn <3
  En wat heb je een leuke bikini aan, love it! Liefs, Florentine

  ReplyDelete
 8. Ahh, mooie foto's! :)

  xx

  ReplyDelete
 9. Wat een prachtige foto's!

  ReplyDelete
 10. Onwijs mooie foto's! Vooral die eerste is gaaf! Xx

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥