Nature is full of green treasures ☘️

Ik werk bij een instelling voor mensen met een beperking waar zich naast de woongroepen een prachtig hoofdgebouw bevindt. Dit hoofdgebouw is een voormalig klooster en is nu een monumentaal gebouw. Rondom het hoofdgebouw vindt je allerlei kleine hoekjes met mooie natuur. Na een ochtenddienst besloot ik een rondje om het gebouw te maken en wat foto's te maken van al het mooie groen wat er te vinden is.
Het gebouw wat je hierboven ziet is niet het hoofdgebouw, maar een bijgebouw waar op dit moment vluchtelingen in wonen. Achter dit gebouw is een hoekje te vinden vol met klimop wat het plekje magisch maakt! 
Als je goed om je heen kijkt en je met natuur en fotografie bezig bent zie je zoveel mooie plekken om je heen. Je ziet het mooie in alledaagse dingen waar je van kunt genieten. Dat maakt fotografie zo mooi! Heb jij dit ook vaak met plekken die op het eerste gezicht heel normaal lijken?

9 comments:

 1. Dat bos ziet er zo prachtig uit!

  ReplyDelete
 2. wauw wat een mooi plekje om je werk heen!
  Super mooi <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 3. fijn dat je op zo'n mooie plek mag werken! echt mooi. x

  ReplyDelete
 4. Mooie foto's, de omgeving is erg mooi!

  ReplyDelete
 5. Ah wat prachtig zeg, love it!

  ReplyDelete
 6. Wat eem gave omgeving zo midden in de natuur! Echt tof dat het gebouw vroeger een klooster was. Goed dat het nu alsnog wordt gebruikt voor iets anders. Zo tussen de bomen door ziet het er best wel een beetje spookachtig uit haha. Vind dat wel gaaf!

  ReplyDelete
 7. Wat een super mooie foto's!!

  ReplyDelete
 8. These pictures show nature at its finest, Marion! Where is this stunning greenery?

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥