Keep your eyes on the stars and your feet on the ground 🌙

Wat vind ik het heerlijk lekker in de natuur te zijn! Dit keer op een andere plek dan het bos: de heide. Dicht bij onze natuurcamping waar we laatst hebben gekampeerd (deze week meer hierover) lag dit mooie natuurgebied waar we heel wat foto's hebben gemaakt. Top: Only     Skirt: H&M     Vest: DIY     Shoes: Dr. Martens     Backpack: Fjällräven     Rings: Wiezewasjes & Souvenirs

De foto's zijn gemaakt door Jamie. Ben er erg blij mee! Dat herinnert me er weer aan dat ik weer snel zelf op pad moet gaan om meer bezig te zijn met fotografie in de natuur. Ik heb eindelijk een kleine afstandsbediening besteld waarmee ik foto's kan maken met mijn camera, in plaats van elke keer de zelfontspanner te gebruiken en dan rennen naar de plek waar ik hem op heb scherpgesteld. Zie je het al voor je? Haha! Een goeie sport is het wel. 
Maken jullie ook vaak foto's in je eentje of heb je meestal iemand die de foto's voor je maakt?

12 comments:

 1. Anonymous24.7.17

  Wat een gave foto's, vooral die zwart witte met je handen en ringen!

  ReplyDelete
 2. Al die ringen: zó tof! Ik ben ook al aardig opweg met m', ringen collectie haha. Gaaf gebied is het trouwens! Ik hou van de heide. De foto's zijn weer tof geworden. :) Haha, en top dat je een afstandsbediening hebt besteld. Daar zat ik laatst ook al over na te denken. Heb jij gewoon zo'n heel goedkope besteld? Ben benieuwd!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk om altijd van die pareltjes om je vingers te hebben :D Dankjewel! En ja, gewoon van Ali express voor 1.50 euro. Ik dacht dat is het proberen waard :)

   Delete
 3. Wat zijn die foto's gaaf, met die waaier van zand, zo vet! Heel mooie locatie ook. En die ringen zijn heel tof! X

  ReplyDelete
 4. Wauw, mooie foto's!

  ReplyDelete
 5. Zo'n mooie locatie! Zijn hele leuke foto's geworden :)

  ReplyDelete
 6. Wat een toffe foto's! Meestal maakt iemand voor mij de foto's, maar toen ik jonger was vond ik het makkelijker om zelf te maken. :)

  ReplyDelete
 7. Heerlijk zo'n natuurgebied! Leuk dat met zand gooien, haha. x

  ReplyDelete
 8. Wat een prachtige foto's! Gaaf effect zo met dat zand, en die detailfoto van je handen is ook zo mooi! Xx

  ReplyDelete
 9. Super leuke foto's en outfit! Weet je toevallig welk model docs je hebt? Ik vind ze super mooi!

  ReplyDelete
 10. Heel mooi! Ook met dat zand gespeeld, heel gaaf. Xx

  ReplyDelete
 11. Moooi! Dat zand gooien geeft echt een leuk effect :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥