The forest is my playground

Mijn vriend woont dicht bij een klein natuurgebied waar je deze toffe tipi's vindt, een meer, mooie heide, paden en er lopen schapen rond. Ik word zo blij van dit soort plekken! Lekker rondwandelen en leuke hoekjes ontdekken. Helaas zijn we de schapen niet tegen gekomen, maar genoten we wel van de natuur die dit natuurgebied te bieden heeft!


Dress, hat: H&M

Ik vind het heerlijk om op blote voeten te lopen! Ook dat hoort bij de zomer. Zo blij met dit seizoen.

Vandaag vertrek ik naar Rock Werchter Festival in België! Deze week stond in het teken van voorbereiden, want het festival duurt van donderdag tot en met zondag. Maandag komen we weer terug, dus het is best een flink weekendje weg! Wil je er wat van meekrijgen? Volg me dan op Instagram en bekijk mijn Instagram stories. Ik probeer het een beetje up to date te houden! Na dit weekend zal ik er een klein verslagje van maken ;). 
Ook al is het pas donderdag: Happy weekend!! See you next week!

8 comments:

 1. Ah super veel plezier op rock werther! Gaaf! Lekker genieten <3
  En je hoed staat je echt super tof!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Geniet van Rock Werchter, het zal weer een fantastische editie worden. :D

  ReplyDelete
 3. Supermooi! Ik ga ook naar werchter morgen en overmorgen! <3

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥