❀ She sprouted love like flowers & grew a garden in her mind ❀

'She sprouted love like flowers, grew a garden in her mind, and even on the darkest days, from her smile the sun still shined.' Ik ben gek op dit soort dromerige quotes! Niet dat ik deze zin over mezelf wil laten gaan haha! Maar vind het wel bij de foto's passen. Ik draag op deze foto's ook een van mijn favoriete soorten outfits: Wit met spijker. En vind de combinatie van lange mouwen en blote benen ook altijd zo leuk!Top: Unknown     Short: H&M

Zoals je me op de foto's ziet, zo voelde ik me ook tijdens het maken van de foto's. Vrijheid blijheid! :) 
Dit is ook weer een nieuw plekje wat ik ontdekt heb aan de rand van het bos. Er komt niemand en het staat VOL met varens! Zo mooi.. kan er echt in weg dromen. Grote liefde voor de natuur!!

13 comments:

 1. Heerlijke foto's weer! Wat tof dat je zo'n mooi stuk bos in de buurt hebt (althans, daar ga ik even van uit. kan natuurlijk ook zijn dat je een uur in de auto zit ;) Maar vast niet haha!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! Nee gelukkig niet, ik woon ongeveer een kilometer hier vandaan! Dankjewel :)

   Delete
 2. Super mooie foto's! Vol met vrolijkheid <3
  Ik vind je top heel erg leuk!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 3. Wauw, jou foto's hebben altijd iets magisch!! Heel mooi!!

  ReplyDelete
 4. Wat een geweldige foto's!! En die quote heb ik ook eens gebruikt in een blogpost, love it haha. Je top is zo onwijs mooi<3 X

  ReplyDelete
 5. Yaaay wat een gave foto's weer! De vrolijkheid spat er vanaf haha. Ik vind de combinatie van wit op een kort spijkerbroekje ook super leuk. En inderdaad ook lange mouwen op een korte broek! :) Ben je trouwens naar de kapper geweest? Het is weer wat korter toch? Of ben ik nou gek... hahaha kan best hoor. Maar of je nu wel of niet je haar weer hebt geknipt: het valt mij op dat dit kapsel je echt tof staat. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa klopt! Sjonge, dat heb je goed gezien hihi. Dankjewel!! :) Lekker luchtig met deze dagen haha

   Delete
 6. You look so romantic in these pictures! I love them!

  THE PINK ELEPHANT SHOE

  ReplyDelete
 7. Mag ik jouw figuurtje.. aub?! je ziet er weer prachtig uit!

  ReplyDelete
 8. heel mooi tekstje en de foto's passen er perfect bij. mooie top heb je aan! x

  ReplyDelete
 9. Ahh hele fijne foto's en quote! Lekker op je blote voeten in het bos :) En zo'n mooie top!

  ReplyDelete
 10. Die shorts zijn zo leuk!! :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥