★ Nature rocks ★

Het is weer bijna tijd voor een festival waar ik elk jaar weer naar uit kijk: Rock Werchter! De naam van het festival zegt het al: rock muziek. Ik hou er van! Maar zeker de helft van de line up is andere muziek dan rock, voor ieder wat wils dus. Voor een festival bereid ik me altijd voor op mijn festival outfits. Dit wordt zeker weten een van mijn festival looks voor dit festival weekend!Top: America Today     Shorts: Mango     Sunnies: Polette     Hat: H&M     Sandals: Birkenstock     Bag: Rock Werchter merchandise

En hoe gaaf is de plek waar ik de foto's gemaakt heb! Bij mijn vriend in de buurt is een klein natuurgebiedje waar deze tipi's staan. Ook al zoiets wat ik perfect bij een festival vind passen. Net als mijn nieuwe zonnebril. Zo'n fijn montuur en echt een musthave voor een festival. Wil je meer weten over de voorbereidingen voor een festival weekend? Bekijk dan dit artikel wat ik laatst online heb gezet.
Het broekje van deze outfit is nieuw. Toen ik hem aan had was ik verkocht! Zo leuk is hij, met het borduursel detail er op. En high waisted, wat ik eigenlijk het liefst draag!

10 comments:

 1. Ah jaloers! Een hele goede vriendin van mij gaat ook naar Rock Werchter en de line up is echt zo goed! Ga zeker naar de Foo Fighters, zij zijn zo goed live! x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa zo'n zin in! Foo Fighters staan op nummer 1 van artiesten die ik wil gaan zien dus dat komt helemaal goed!!

   Delete
 2. oeh, super leuke sunnies! have fun x.

  ReplyDelete
 3. Aaah Rock Werchter: ZO TOF! Heeeel veel plezier alvast! Vind je shortje trouwens super leuk. Ga snel even de Mango checken haha!

  ReplyDelete
 4. OEHH zo leuk! Veel plezier toegewenst! Ik vind het zo leuk om naar festivals te gaan! Dit jaar ga ik weer samen met een vriendin van mij een dag naar een festival in de buurt en een dag later ga ik weer daar heen maar dan met mijn familie! Zo leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. aah leuk! Echt ook iets om naar uit te kijken :)

   Delete
 5. Heel gaaf! Het lijkt mij zo'n tof festival. <3
  Ik vind je outfit heel leuk en liefde voor je shirt, in ieder geval heel veel plezier!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 6. AHh wat een super mooie en leuke foto's weer! Die zwartwitte waarop je haar een beetje beweegt (als je snapt wat ik bedoel haha) is zo tof! Gewoon een heerlijk sfeertje! Heel veel plezier op het festival! Dit is echt een superleuke festival look!

  ReplyDelete
 7. Nice photos!! And love the look!! The top is cute!!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥