Find joy in the ordinary

Ik zit altijd vol met creatieve ideeën, maar de laatste tijd merk ik dat ik weinig tot geen motivatie heb om die ideeën uit te werken. Ik denk dat dit grotendeels ligt aan het feit dat ik al een tijdje niet echt weg ben geweest om alles even los te kunnen laten en nieuwe ideeën op te doen. Ik ben echt toe aan vakantie! Maar dat zit er voorlopig nog even niet in.

Jeans, top & hat: H&M     Bag: Unknown

Dit omdat ons huis eerst af moet zijn, en dat gaat ook nog even duren. Hopelijk is het in de herfst klaar zodat we een vakantie kunnen plannen in het begin van het jaar. Ben er zo aan toe! Thailand is inmiddels ook alweer meer dan een jaar geleden. Ons plan is om naar Zuid Afrika te gaan. Maar voor nu is dat nog even geen optie. 
In plaats daarvan haal ik mijn inspiratie en rust uit de natuur. Ik merk dat als ik er foto's maak ik echt kan genieten van de rust, het groene om me heen en als ik tevreden ben met de foto's doet dat mij ook veel goeds! Kortom: Jullie krijgen voorlopig nog lekker veel foto's van de natuur te zien :)

23 comments:

 1. Jouw foto's in het bos zijn altijd zo leuk! Ik kan geloven dat je toe bent aan vakantie, heel veel succes met je huis! Liefs :)

  ReplyDelete
 2. Ik vind jouw foto's zo gaaf! Ze zijn zo mooi en toch ook simpel! En ik hou van simpel !

  ReplyDelete
 3. Je foto's zijn weer zo mooi!

  ReplyDelete
 4. Wat een heerlijk artikel weer en die spontane foto's zijn altijd zo leuk!

  ReplyDelete
 5. Heerlijke foto's! En soms kan iets heel kleins en onverwachts inderdaad juist motivatie geven, fijn is dat! :)

  xx Alex

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa precies!! En het is zo te vinden, je moet het alleen wel opzoeken :)

   Delete
 6. Prachtige foto's Marion! Ik snap dat je toe bent aan vakantie, heel veel succes nog met jullie huis! En natuurfoto's zijn altijd mooi<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel :) :) Hopelijk kan ik jullie in de winter wat foto's van een mooie reis laten zien :D

   Delete
 7. Waaauw, wat een prachtig foto's! En ik snap je zeker! Nog veel succes met jullie huis!

  ReplyDelete
 8. Gelukkig, want we houden van jouw foto's van de natuur <3 <3
  Ik vind ze weer onwijs mooi! Veel succes met jullie huis :-)
  Fijn weekend! Liefs Florentine

  ReplyDelete
 9. Hele fijne en mooie foto's weer! Altijd bij jou denk ik aan groen, natuur, bomen. En vibes.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, leuk om te horen dat je dat bij mij vind passen :)

   Delete
 10. Wauw wat een mooie foto's weer. Ik hoop dat het huis snel af is, dan kan je weer wat rust terug vinden en hopelijk de inspiratie ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik ook!! En dan kan ik jullie er alles van laten zien :)

   Delete
 11. Jullie huisje is op dit moment toch ook even het belangrijkste op dit moment :) Hoop dat het eindelijk wat meer vorm gaat krijgen en je eindelijk met de inrichting bezig kan, haha!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥