At the end of the day your feet should be dirty, your hair messy and your eyes sparkling

Eigenlijk is de quote iets te lang als titel, maar het is mijn all time favourite quote. Een quote die perfect bij de zomer past! De zomer komt steeds dichterbij, al is hij voor mijn idee al lang aan de gang met die mooie dagen die we al hebben gehad. Deze jumpsuit heb ik in de winter gekocht, eindelijk kan ik hem nu aan!Jumpsuit: H&M

Ik vond hem in de sale. Is het geen pareltje? De kleurtjes en de print doen me denken aan Afrika. Love it! 
Er staan veel leuke dingen voor me op de planning in juni: 2 bruiloften waarvan er 1 afgelopen weekend was, van een neef van me. Ik mocht heel de dag foto's maken, zo leuk om te doen! Wie weet deel ik binnenkort wat foto's met jullie.
Ook staan de Q-music foute party, Groots met een zachte G van Guus Meeuwis en Rock Werchter op de planning. Zo'n zin in! Deze week zal er een 'How to survive a festival weekend' artikel online komen. Stay tuned!

6 comments:

 1. Oehhh wat een leuke outfit! En die foto's zijn zo leuk! Veel plezier bij al die optredens!!

  ReplyDelete
 2. Oh deze is echt iets voor jou! Hij staat je ook zo mooi :)

  ReplyDelete
 3. Wauw, supermooi! <3

  ReplyDelete
 4. Whaaah! Liefde voor je jumpsuite! Hij staat je echt prachtig! Ik heb echt zoveel zin om nu foto's te gaan maken in het bos, door deze fotoserie haha, maar aaah, waarom is het weer nou zo omgeslagen?! :(
  De quote is in ieder geval heel mooi! Die ga ik in mijn agenda schrijven, dan kan ik er elke dag weer even aan denken hoe waar de boodschap achter de quote is!
  Veel plezier bij alle leuke dingen die je nog gaat doen in Juni! Liefs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah dankjewel voor je leuke comment! Dankjewel :) :)

   Delete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥