Summer essentials (winactie gesloten)

Yay, de eerste warme dagen van dit jaar zijn een feit! En door zulke dagen komen we helemaal in de zomerstemming. Ik in ieder geval wel, tijd dus om op zoek te gaan nieuwe zomer essentials zoals deze vrolijke, kleurrijke bikini!Bikini: Fringed.nl 

Door deze plaatjes van afgelopen zomer bij het meer begin ik helemaal in de stemming te komen. Ik kan niet wachten weer naar het meer te gaan en meer van dit soort foto's te gaan maken. Puur genieten, zulke zomerse dagen! 
De bikini komt van de webshop Fringed. Hij viel me op door de vrolijke felle kleurtjes. Daarnaast vind ik felle kleurtjes altijd erg mooi staan bij een gebruinde huid. Op Fringed zelf zijn heel veel bikini's met (de naam zegt het al) fringes te vinden maar ook retro, boho en andere soorten bikini's en strandkleding.

WINNEN
In samenwerking met Fringed mag ik een bikini naar keuze weggeven aan een van mijn volgers! 
Wat je daarvoor moet doen?
- Volg The Dutch Adventure Seeker op Facebook en like het bericht over de winactie
- Volg Fringed op Facebook
- Plaats een berichtje onder dit artikel waarin je laat weten dat je mee doet + je e-mail adres
Een extra kans? Volg me op Instagram en laat in een reactie onder de juiste foto weten dat je mee doet.

De winnaar wordt 22 mei bekend gemaakt :)

14 comments:

 1. Im in! Zie mezelf al shinen straks op vakantie als we op avontuur gaan naar Sri Lanka! Ik ga duimen! Leuke winactie girl! :-) mijn email is: giselevanzoeren@mail.com

  ReplyDelete
 2. Yay, wat leuk! Ben al een tijdje op zoek naar een mooie bikini maar deze is precies mijn smaak. Margotvanlaar@live.com

  ReplyDelete
 3. nadia15.5.17

  ik doe ook mee! leuk Marion :) email geef ik tzt wel door :)

  ReplyDelete
 4. Ooh, wat een mooie bikini heb je uitgezocht! Mocht ik de eer hebben om er ook eentje te mogen uitkiezen, zou ik ook voor zo'n stijl gaan, hihi. Ik heb al enkele jaren dezelfde bikini, dus het zou heel fijn zijn om de zomer in te kunnen gaan met zo'n mooi, nieuw exemplaar! Zou ideaal zijn voor op reis, dus ik doe heeeeeeel graag mee :) (en vanaf nu begin ik dus heel hard te duimen, haha) & ik ga ook zo meteen reageren op Instagram zie. Kwestie van nog meer kans te maken ;) Liefs! (bysilke@hotmail.com)

  ReplyDelete
 5. Ik sla deze eventjes (ben bezig met afvallen haha) over maar wat is dit een leuke win-actie, heeft veel succes iedereen!

  ReplyDelete
 6. Milou15.5.17

  jeeej, ik doe ook mee hoor! :) milouvanasseldonk@hetnet.nl haha

  ReplyDelete
 7. Super leuk! Ik heb momenteel een leuke bikini, dus ik gun het iemand anders! :)

  ReplyDelete
 8. Echt een super toffe bikini! Ik heb alleen net een nieuwe bikini dus ik gun hem iemand anders.

  ReplyDelete
 9. Leeukk! Ik doe mee :D
  Mail: quintyschoot@hotmail.com

  ReplyDelete
 10. Oeeh, wat een toffe foto's zeg! En die bikini is onwijs leuk! Ik ga 29 mei op vakantie, dus nog een extra leuke bikini erbij zou super zijn! :)

  xx Alex // contact@acoupleblog.com

  ReplyDelete
 11. Wat een ontzettend leuke bikini, ik doe mee! (xlouvette@gmail.com)

  ReplyDelete
 12. Wat een mooie bikini!

  ReplyDelete
 13. Super leuk, ik doe mee! Ik kan nooit genoeg bikini's hebben! :) Mijn emailadres is afashionwayoflife@hotmail.com en ik heb alle opties gedaan! X

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥