Spring in the city

Het was een heerlijke (beetje frisse) lente dag toen Joanne en ik door Den Bosch slenterde om leuke nieuwe plekjes te ontdekken. Meer hierover lees je hier. De foto's zijn gemaakt met mijn oude systeemcamera, die ik inmiddels heb verkocht. De foto's zijn naar mijn mening niet in top kwaliteit door mijn oude camera, maar wilde ze toch nog even met jullie delen.


Jeans: H&M     Jacket: Market     Shoes: Nelson     Top: Unknown     Bag: Bali souvenir

Ik zocht al een tijdje naar een nieuwe camera. Ik had een spiegelreflex (Canon 1000D) en een systeemcamera, maar het enige handige aan de systeemcamera was dat hij compact was. Nu kun je natuurlijk betere lenzen kopen, maar die dingen zijn best prijzig. Ik heb er dus voor gekozen een nieuwe spiegelreflex body te kopen waar meer functies op zitten en mijn oude lenzen ook gewoon op passen. Joanne had deze dag een Canon 700D bij, en ik was gelijk al enthousiast! Toevallig hadden ze hem ook nog bij de fotograaf bij ons in de buurt te koop voor een mooi prijsje dus ik hoefde er niet lang over na te denken. Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst! Ik heb zin om te gaan experimenteren met filmpjes en foto's, dus waarschijnlijk zien jullie hier binnenkort meer van :)
(foto's gemaakt door Joanne)

6 comments:

 1. Wat een leuke kiekjes zijn dit weer! Ben erg benieuwd naar de komende foto's :)

  ReplyDelete
 2. As usual, your photos are such an inspiration!

  THE PINK ELEPHANT SHOE // INSTAGRAM //

  ReplyDelete
 3. Oee wat leuk dat je eencnieuwe camera hebt gekocht! Ben benieuwd naar alles wat je daarmwe gaat maken. Jou kennende zal dat vast wel super tof gaan worden! Nogmaals, ben benieuwd. :) Ondanks dat je de kwaliteit niet zo heel mooi vind van de foto's van hierboven, is het wel heel leuk om te zien hoor. Ik vind ze mooi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi leuk dat je dat zegt! En nu het weer en de natuur steeds mooier wordt kan ik niet wachten weer lekker veel te gaan fotograferen! :)

   Delete
 4. Fijn zo'n nieuwe camera! Ben benieuwd naar de foto's! Deze zijn ook gewoon heel leuk hoor. X

  ReplyDelete
 5. A nice article here with some useful tips for those who are not used-to comment that frequently. Thanks for this helpful information I agree with all points you have given to us. I will follow all of them.
  Office Interiors in Chennai
  Interior Decorators in Chennai

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥