⋆ She found faith in the stars, forest, ocean and herself ⋆

'She doesn't have a religion. She found faith in the stars, forest, ocean and herself.' Een quote die bij de foto's én bij mij past. Deze quote zet me een beetje aan het denken. Het is precies hoe ik er over denk. Ik heb niet echt een geloof, maar ik kan rust, vrede en voldoening in de natuur vinden. Dat gevoel wil ik jullie ook over brengen met deze foto's.

Top: Hunkemöller     Jeans: H&M     Shoes: Dr. Martens

Toen ik dit bericht begon te typen had ik geen idee dat ik hier mee zou komen, het kwam opeens in me op. Maar stiekem is het wel iets wat heel de wereld beïnvloed. 
De natuur is een plek waar ik me thuis voel, zoals geloof ook met je zou moeten doen. Ik ben gedoopt, heb mijn communie en vormsel gedaan maar ik ben verder niet gelovig opgevoed. Ik denk dat ik al deze stappen heb meegemaakt omdat iedereen dit vroeger deed. We gingen wel eens naar de kerk maar de laatste 10 jaar ook niet meer. 
Helaas komt het geloof vaak negatief in het nieuws.. jammer dat mensen het zo ingewikkeld en moeilijk maken. Laat iedereen gewoon geloven in waar hij/zij zich prettig bij voelt :).
Nu ben ik benieuwd naar jullie verhalen: Zijn jullie gelovig?

10 comments:

 1. Echt weer prachtige foto's vooral die eerste is schitterend!

  ReplyDelete
 2. I don't know how you always get the best pictures, It's insane :p

  THE PINK ELEPHANT SHOE // INSTAGRAM

  ReplyDelete
 3. Daar hadden we het toevallig laatst nog over hè. Iedereen moet inderdaad gewoon doen waar ze zichzelf fijn bij voelen en dat ook van anderen accepteren. Zo moeilijk kan het toch niet zijn...?

  ReplyDelete
 4. Wauw, wat een mooie foto's! Wat mooi dat dat zo bij je binnenkomt! Ik ben zelf christelijk

  ReplyDelete
 5. Wauw wat tof met de lampjes! Geeft zo'n mooi effect, mooi artikel <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 6. Prachtige foto's weer, zoals altijd! :D En ik kan ook heel erg genieten van de natuur! ♥

  ReplyDelete
 7. Wat een prachtige foto's en wat een leuk topje heb je hierboven aan. <3 <3

  ReplyDelete
 8. Ik zou echt wat vaker de natuur in moeten gaan, ik herken me hier namelijk wel in. Mooie foto's, die foto's met de lichtjes zijn tof gedaan! X

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥