Sealife watercolor paintings 🐳🐬

Vroeger deed ik niets anders dan knutselen en tekenen. Het was een hobby van me, waar ik de laatste jaren te weinig aandacht aan besteed. Het werd dus weer hoog de tijd mijn aquarel verf tevoorschijn te halen en aan de slag te gaan. Ik ben gek op plaatjes van walvissen, dolfijnen etc. dus waagde ik een poging deze mooie beesten na te tekenen!

Ik vond het leuk een soort van encyclopedie vorm aan te geven, dus heb de namen van de zeedieren erbij geschreven. Ook had ik nog een boek over dolfijnen (was vroeger groooot fan van alles wat met dolfijnen te maken had), dit was een mooi voorbeeld om van af te kijken! Stiekem ben ik wel een beetje trots op het resultaat. Deze krijgt zeker weten een plekje in ons huisje.

Over ons huis gesproken: beetje bij beetje schiet het op. We doen alles zelf, dus het duurt nu eenmaal wat langer. We zijn nu bezig met de uitbouw en als deze staat kunnen we de benedenverdieping laten stuken. Langzamerhand krijgt het steeds meer vorm!  

10 comments:

 1. Ik vind die onderste zo schattig!

  ReplyDelete
 2. Wat heb je dit gaaf gedaan zeg, heerlijk he om creatief bezig te zijn!?

  ReplyDelete
 3. WOAH hoe mooi zijn deze?! ga ik ook eens proberen ((:

  ReplyDelete
 4. Wauw, zo mooi!! Superleuk ook om 'm ergens op te hangen! (mag je zekersteweten wel trots op zijn!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jaa hij gaat zeker weten een plekje krijgen! Ben ik ook stiekem wel hihi.

   Delete
 5. Super mooi, goed gelukt! :D Krijg helemaal zin om ook aan de slag te gaan met waterverf :)

  ReplyDelete
 6. Je poging om mooie beesten te teken is aardig goed gelukt ! Ze zien er prachtig uit !

  Liefs xx Leen
  --> https://aluminiumfolie.wordpress.com/

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥