Sunny days in the Ardennes

Heerlijk was het, dit weekendje weg in de Belgische Ardennen! Tijdens een van de activiteiten die we hebben gedaan ontdekte we de natuur van de Ardennen over een oude treinrails. Het zonnetje scheen volop, dus het was tijd om mijn nieuwe kleurrijke zonnebril tevoorschijn te halen :). En mijn regenjas? Die vond ik gewoon fijn om te dragen. Voor mij hoeft het geen regenachtige dag te zijn om een regenjas te dragen!


Sunnies: Polette     Raincoat: Tretorn     Backpack: Fjallraven Kanken     Top: Named Fashion

Deze zonnebril is om vrolijk van te worden! Lekker groot en een heerlijk kleurtje. Past helemaal bij de zomer als je het mij vraagt :). 
Meer over de activiteit en de mooie omgeving van deze foto's zien jullie binnenkort! Deze week zijn mijn vriend en ik druk bezig in ons huis, we hebben een weekje vrij genomen om flink te kunnen klussen. We zijn op het moment vooral bezig met de tuin en zorgen er voor dat de uitbouw en de schuur + overkapping geplaatst kunnen worden. Ik heb nu al flinke spierpijn! Maar het is leuk en fijn zo mee te kunnen helpen om je eigen droomhuisje af te maken :) 

7 comments:

 1. Hele leuke outfit en wat een mooie locatie.
  Oh wat leuk dat jullie een weekje gaan klussen aan jullie huisje, heel veel succes! <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Wow, goed bezig met je huis! Wat tof dat je nu een volle week kan knallen, alvast veel succes! Leuke outfitpost, die treinrails zijn echt zo cool! Liefs :D

  ReplyDelete
 3. Wat een mooie foto's!

  ReplyDelete
 4. Ahh wat een heerlijke foto's! En wat een mooie locatie!

  ReplyDelete
 5. Wat een heerlijke en vrolijke foto's! <3

  ReplyDelete
 6. Prachtige foto's! Het is inderdaad een leuke zonnebril en ik vind je jas mooi! Succes met het klussen in jullie huisje!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥