Spring items

Spijkerjasjes zijn een van de items die nooit uit trend zullen gaan. De laatste tijd zie je veel lange versies en ik ben fan! Denim on denim is leuk, maar ik ga vaker voor de denim op zwart. Een lekker simpele outfit, maar als je het mij vraagt is simpel altijd goed. Jacket: Cherry koko     Top: Unknown     Jeans: H&M     Shoes: Dr. Martens

Dit is mijn 4e spijkerjasje en ik zag er net weer eentje in het nieuwe H&M boekje. Met patches, zooo leuk! Ik wil hem haha! Ik ga vandaag lekker shoppen in Eindhoven, het is weer dringend nodig. Hebben jullie nog een leuk dagje weg gepland deze week?

18 comments:

 1. Mooie foto's (zoals altijd!) ❤Morgenavond gaan wij onze examenstunt uithalen en zaterdag heb ik een turnwedstrijd :) wel leuk dus

  ReplyDelete
 2. Ik hou echt zo veel van jouw foto's! Net ook je Instagram ontdekt, jeeeej. 't Zijn eens niet de typische, overbelichte foto's en dat vind ik bij jou juist zo mooi. Leuke outfit trouwens! Voor mij is het eerste vooruitzicht een weekendje Rijsel volgende week, woehoew! En ondertussen nog flink doorwerken aan m'n thesis. Liefs :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zooo leuk om te horen!! You make my day :) Dankjewel!! Veel succes met je thesis! X

   Delete
 3. Wauw prachtige foto's weer! Ik vind spijkerjasjes ook echt heel leuk, en oh met patches! Zo tof!
  Veel plezier met shoppen in Eindhoven vandaag <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 4. Prachtige foto's!

  ReplyDelete
 5. Wat een prachtige foto`s! Ik vind je spijkerjasje erg mooi. Ik ben zelf ook nog op zoek naar zo`n jasje, maar heb hem helaas nodig in een grote maat en die zijn dan weer nergens te vinden.
  Liefs

  ReplyDelete
 6. Wat een geweldige foto's! Én ik ben al een tijdje op zoek naar een spijkerjasje, dus ik ga nu meteen even de H&M 'folder' opzoeken! Ik ben nieuwsgierig!!

  ReplyDelete
 7. Wat een gaaf jasje! Zo leuk, ietsjes langer, net weer wat anders. Spijkerjasjes zijn idd tijdloos en superhandig! X

  ReplyDelete
 8. Stunning pictures, the nature, the clothing, everything.

  Check out my giveaway

  http://dreamland1234.blogspot.si/2017/04/giveaway-with-free-book-bath-bombs-and.html

  ReplyDelete
 9. Wat een leuke outfit! Mooie foto's ook zo in het bos! :)

  www.yourlifestylenotebook.nl

  ReplyDelete
 10. Oeh ja, zulke jasjes zijn echt leuk! Ik heb er eigenlijk ook nog eentje nodig.

  ReplyDelete
 11. Oh ja, je ziet ze nu ook weer overal! Hele leuke outfit! Zo'n langere versie lijkt me inderdaad wel mooi!

  ReplyDelete
 12. I love the jacket and these pictures are amazing!

  THE PINK ELEPHANT SHOE // INSTAGRAM //

  ReplyDelete
 13. Waaauw die foto's! En jouw outfit zo leuk.

  ReplyDelete
 14. Wauw! Prachtige foto's altijd! Elke foto is echt prachtig!! Ik heb geen plannen deze week. Beetje rustig aan doen na de tentamenweek haha :)

  ReplyDelete
 15. Yeee weer zulke mooie foto's <3 <3 <3
  Love de items!! Inderdaad helemaal goed voor de lente! Liefs, Florentine

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥