See the adventure 💫

Laatst ben ik met vrienden een weekendje naar de Belgische Ardennen geweest. Wat een lekker weekendje was dit, vol met spelletjes, actieve activiteiten en mooi weer! Het zonnetje scheen volop dus een goede reden om weer zonnebrillen te gaan dragen. Dit keer zien jullie een outfit post van mijn vriend Giel. Hoe gaaf staat hem deze toffe zonnebril?


Sunnies: Polette    Shirt: H&M     Jeans: Bershka     Shoes: Dolcis

Een vrij basic outfit, maar daar hou ik juist zo van. We zijn allebei gek op de kleur groen en dat is vast te zien in zijn shirt, matchende met zijn schoenen. Haha! Ook heeft de zonnebril een subtiele groene kleur glazen. Ze lijken vrij donker, maar je kijkt er heel fijn en licht doorheen. De opvallende oranje kleur vind ik juist zo tof aan deze bril. 
En hoe gaaf is de plek waar de foto's genomen zijn? Dit was onderdeel van een van de activiteiten die we dit weekendje hebben gedaan. Snel laat ik jullie hier meer over zien!

6 comments:

 1. Wat een leuke foto's! En de zonnebril is zeker stoer, staat hem goed!

  ReplyDelete
 2. Super leuk deze foto's! Vet kleurtje ook.

  ReplyDelete
 3. Zo'n coole zonnebril inderdaad! Je hebt echt leuke foto's genomen, ik wou dat m'n vriend dat ook eens toeliet, haha. Zalige locatie ook, eigenlijk is alles gewoon echt heel goed gelukt! Liefs :)

  ReplyDelete
 4. Loved the pictures of the sunglasses! Great post dear x

  THE PINK ELEPHANT SHOE // INSTAGRAM //

  ReplyDelete
 5. Leuke bril! staat hem goed.

  ReplyDelete
 6. Wat leuk dat die op de foto wilt haha mijn vriend houd er allemaal niet zo van! liefs en toffe foto's + zonnebril!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥