Cold spring days in the blooming forest

Brrr, wat is het koud voor de tijd van het jaar! Maar dat was een goed excuus om mijn nieuwe trui aan te trekken. Man, wat een fijn ding is dat! Ik heb een kleine liefde ontwikkeld voor witte tops en truien. Deze kon ik dus ook echt niet laten hangen ondanks dat de zomer er aan komt. Maar met dit koude weer was het ook geen overdreven aankoop!

Top, jeans & hat: H&M     Raincoat: Tretorn     Shoes: Pull & Bear

Ondanks de kou begint de natuur nu echt weer helemaal groen te kleuren. Daar kan ik zo vrolijk van worden! Eindelijk kan ik straks weer de bossen in om te genieten van nieuwe verse varens, groene bladeren en alle beestjes die ontwaken uit hun winterslaap. Kan niet wachten om eindelijk met blote benen de bossen in te gaan!

Ohja, ik zit er aan te denken een nieuwe camera te kopen. Die ik nu heb (Canon 1000D) is een hele fijne camera maar ook een echte beginnerscamera met weinig extra functies. Het liefst blijf ik wel bij Canon en een spiegelreflexcamera heeft ook mijn voorkeur. Ik zit te denken aan de 700D of de 100D. Heeft iemand ervaring met een van deze camera's? Of raad je me een andere aan? Laat het me weten, ben erg benieuwd naar jullie ervaringen en meningen! :)

10 comments:

 1. Oh ja, koud is het hè! Zit nu ook met dubbele lagen te leren, maar fijn zo'n groene bos!

  ReplyDelete
 2. Beautiful photos and write up.
  http://www.melodyjacob.com/?m=1

  ReplyDelete
 3. Jaa het is zeker erg koud voor de tijd van het jaar! Je hebt weer prachtige outfit foto's gemaakt. En wat een super gave jas is dat, love it! <3 Liefs, Florentine

  ReplyDelete
 4. Wat leuk zo'n regenjas en wat heb je hem tof gecombineerd! Ik vind de kleur heel erg gaaf.
  Balen he van het koude weer.. volgens mij wordt het van het weekend lekkerder weer. <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 5. Leuke outfit, ziet er mooi uit! :)

  xx Alex

  ReplyDelete
 6. Hele mooie foto's alweer. En wauw, je ringen <3

  ReplyDelete
 7. Super mooie foto's weer! Ik had eerst ook de Canon 1000D, en nu heb ik de 600D. Mijn moeder heeft de 700D en dat is eigenlijk de 600D, maar dan nog beter! Je hebt daarbij een uitklapschermpje met touchscreen en hij stelt automatisch scherp bij filmen, super handig! Echt een aanrader dus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Super dankjewel voor je berichtje! Ik heb inmiddels de 700D gekocht, een goede keuze dus zo te lezen! Ben er tot nu toe erg blij mee :)

   Delete
 8. Wat een prachtige outfits en foto's weer! liefs

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥