Black beauty

Al een tijdje zocht ik een nieuwe handige tas om mee te nemen naar het werk en dagjes weg. Ze zijn vaak te groot of juist te klein, of de tas heeft 1 groot vak waardoor het één grote bende wordt. Dat kan anders! Toen vond ik deze knappe, stoere tas.Bag: Bagageonline     Top: NAMED fashion     Jeans: H&M     Shoes: Pull & Bear

Je kent ze vast wel, de stoere Cowboysbag. Wat ik zo tof aan deze tassen vind is dat ze vol met vakjes zitten zodat je je spullen nooit kwijt raakt. Mijn telefoon past ook precies in 1 van de voor vakjes, alsof ze er voor gemaakt zijn! Ook een groot pluspunt is dat ze van (dik) leer zijn. Met een leren tas kun je jaren doen, en door het verslijten worden ze vaak zelfs mooier. Ik koos voor de kleine variant van Cowboysbag. Precies groot genoeg voor alle spullen die ik altijd graag bij me heb! Wat vind jij van deze stoere tas?

10 comments:

 1. Hij is super leuk! :)

  ReplyDelete
 2. Ooh, die lichtstraal! Supercoole foto's, maar ik val vast in herhaling, haha. Mooie tas ook :) Liefs!

  ReplyDelete
 3. Mooie tas! Hij is echt gaaf en lekker stoer. Je foto's zijn, zoals al-tijd, weer prachtig Marion, écht! :)

  ReplyDelete
 4. Hij is erg leuk en wat een prachtige foto's weer

  ReplyDelete
 5. Hele gave tas! Lekker stoer! I love it. <3
  liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 6. Mooie tas is het!

  xx Alex

  ReplyDelete
 7. Mooie tas en foto's!!

  ReplyDelete
 8. Oeh wat een leuke tas! Leuk zo'n kleine cowboysbag. Prachtig licht op je foto's ook! X

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥