You can never go wrong with some good basics

Basics zijn de belangrijkste items in een kledingkast en je kunt er nooit genoeg van hebben als je het mij vraagt. Ze zijn overal mee te combineren maar ook met elkaar, zoals ik in deze outfit heb gedaan. Lekker basic items, maar wel allemaal nieuwe items waar ik erg blij mee ben!
Jeans & Hat: H&M     Jacket: Market     Shirt: Vero Moda     Shoes: Dr. Martens

De broek zit wat losser dan normaal waardoor hij heerlijk zit, je kon hem al zien in mijn vorige outfit post. Het shirt heb ik laatst gevonden bij Vero Moda. Je zou denken dat alle witte shirts hetzelfde zijn maar dat is niet zo! Deze heeft een wat hogere hals waardoor het voor mij een perfect wit shirt is. Ook mijn schoenen zijn nieuw waar ik erg blij mee ben, maar helaas loop ik mijn hielen er helemaal in kapot :( Ik heb er al een leren lapje in laten maken door de schoenmaker maar het helpt niet.. heeft iemand tips? 

10 comments:

 1. Zo'n broek wil ik ook nog! Zo leuk :) en over je docs: je moet van die dikke sokken dragen van badstof ofzo. Het knelt wel een beetje maar helpt goed voor het inlopen van de schoenen. (Bij mij in ieder geval wel. Heb je wel zacht leer? Die glimmende van hard leer zijn bijvoorbeeld killing. Dat lijkt wel plastic wat je bijna niet kan buigen ahhah)

  ReplyDelete
 2. Balen dat je schoenen zeer blijven doen. Daar staan ze ook wel om bekend natuurlijk, maar leuk is het niet... Ik zou echt niet weten wat je er nog aan kunt doen eigenlijk. :( Wel een hele leuke outfit heb je weer aan! Zo'n wit los shirt zoek ik zelf ook nog. Ga even kijken bij Vero Moda. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Het shirt is van Jacqueline de Yong :)

   Delete
 3. Helemaal gelijk!! Wat zie je er gaaf uit <3

  ReplyDelete
 4. Wat heb je dat leuk gedaan! Echt een toffe outfit.
  Niet leuk dat je schoenen zo slecht zitten. Heb geen idee wat je eraan kan doen, maar ik wens je nog veel succes :)

  ReplyDelete
 5. definitely good basics are always proper! Very nice outfit. it might be basic but you are rocking it!

  Lyosha
  Inside and Outside Blog

  ReplyDelete
 6. Toffe foto's en leuke outfit! En dr. Martens die heb ik dit jaar ook gekocht. Herken dat hielprobleem, inderdaad dikkere sokken aan dat werkt bij mij prima. Voor de rest lopen ze top! Succes ;)

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥