Pictures are one of the best memories

Als je het mij vraagt, zijn foto's een van de belangrijkste herinneringen die je hebt van reizen of andere leuke dingen die je mee hebt gemaakt. Wanneer je in een fotoboek of een foto aan de muur kijkt word je weer terug herinnerd naar die leuke tijd. Daarom was ik erg enthousiast toen ik een mailtje van FotoOpAluminium.nl kreeg!
De foto komt dus van FotoOpAluminium.nl en zijn, zoals de naam het al zegt, foto's die gedrukt zijn op aluminium. Tijdens de bestelling kun je kiezen tussen een witte of geborstelde (RVS) ondergrond. Ik heb voor het laatste gekozen, zodat je een glimmende, stoere uitstraling op je foto krijgt. Net een ander effect dan een gewone witte ondergrond. Op de close-up foto's kun je ook een beetje zien hoe dat geborstelde er uit ziet. Ook zat er een ophangsysteem bij waardoor je hem gemakkelijk aan de muur op kunt hangen. Wil je liever een foto op glas? Dan kun je naar FotoOpGlas.nl gaan, het zusje van FotoOpAluminium.nl.
Ik heb even na moeten denken over de foto, en ben erg blij met deze keuze! Ik wilde een foto van mij en mijn vriend samen, tijdens een reis of ander leuk avontuur. Maar ik ben niet erg van de portretfoto's, dus dit was eigenlijk de perfecte keuze! Ben er erg blij mee, en kan niet wachten hem straks in ons eigen nieuwe huisje op te kunnen hangen. 

7 comments:

 1. Perfecte foto voor in jullie huisje! :)

  ReplyDelete
 2. Toffe foto <3. En leuk om zo'n gedrukte foto in huis te hangen! Kun je altijd aan die mooie herinneringen denken :).

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke foto zeg!

  ReplyDelete
 4. They really are! I love to print pictures :)

  THE PINK ELEPHANT SHOE // INSTAGRAM //

  ReplyDelete
 5. Wat een toffe foto love it! x

  ReplyDelete
 6. Ahh, wat een toffe foto is dit! Gaaf ook zo op aluminium, ziet er goed uit! :)

  xx Alex

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥