❝No matter how long you have traveled in the wrong direction, you always have the choice to turn around.❞

Wohooo, het is officieel lente! De hoogste tijd dus om de kledingkast lente-proof te maken: een goed excuus om lekker de stad in te gaan en leuke nieuwe items te scoren. In de winter zag je de velvet trend volop, in de lente neem ik die trend lekker mee in dit toffe topje. En hoe mooi is die diepe lila kleur?


Top: NAMED Fashion     Jeans: The Sting     Hat: H&M     Shoes: Dr. Martens

Velvet heeft altijd zo'n fijne warme uitstraling, maar in dit geval zit hij juist lekker luchtig en voelt het stofje lekker fris aan. Hij valt ook heel soepel wat hem zo fijn maakt! Doordat hij oversized is vond ik het leuk hem te dragen in een hoge jeans. Vind jij hem ook zo tof of ben je nieuwsgierig naar NAMED Fashion? Wanneer je de kortingscode hello15 gebruikt krijg je 15% korting op je eerste bestelling. Deze top is ook verkrijgbaar in groen en donkerblauw. Dit item ga ik zeker weten veel dragen het komend seizoen!
De broek die ik draag in deze outfit is al een jaar lang favoriet. Misschien too much details maar ik baal ontzettend, want ik ben afgelopen weekend uit deze broek gescheurd :( Ik baal zo erg! Mijn moeder doet nog een poging tot maken maar eigenlijk heb ik hoognodig nieuwe broeken nodig. Nog een goede reden om te gaan shoppen ;)

10 comments:

 1. Die top is GAAF! Ik vond velvet nooit leuk, tot ik met kerst een velvet jurkje kocht en sindsdien ben ik fan haha. Vind jouw shirtje dus heel leuk! Wel balen van je broek trouwens, vooral als je zo'n favoriet is...

  ReplyDelete
 2. Prachtige foto's weer en mooie titel! X

  ReplyDelete
 3. Wat is ie mooooi! Leuke kleur ook :) ik heb ook nieuwe broeken nodig haha! Snel een dagje shoppen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa in den bosch vinden we misschien wel wat :) :)

   Delete
 4. ahh ik houd echt van velvet! Als ehh 'kerstjurkje' had ik dit jaar een velvet jurkje, zo mooi! En jaa, lekker shoppen voor de lente, zin in!

  ReplyDelete
 5. Wauw wat een geweldig topje! Ik vind jouw foto's altijd zo mooi <3
  Liefs, Florentine

  ReplyDelete
  Replies
  1. Super lief en altijd leuk om te horen! Dankjewel :) :)

   Delete
 6. Deze top is echt prachtig! X

  ReplyDelete
 7. Oeh, je top is heel leuk! Ik wil ook nog 'n velvet truitje. Fijne quote ook <3

  ReplyDelete
 8. Super leuke outfit! Ik hou echt van velvet!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥