Every time I walk around I discover new places in the same forest

Zoals de titel het al zegt. Elke keer zie je weer iets nieuws en door de verandering van het weer veranderen er ook zoveel dingen in het bos. Tijdens het maken van deze foto's vond ik een ei, zo groot als een kippen ei. Geen idee van welk beest hij komt! En na deze vondst zag ik nog iets waar ik heel gelukkig van werd..

Deze foto's zijn gemaakt tijdens de eerste warme lente dag van het jaar. Ik nam de fiets en sprak af met een vriendin, en na een gezellig middagje in de zon fietste ik terug en nam ik de toeristische route. Heerlijk, de natuur! In de avond besloot ik nog even het bos bij ons in de buurt in te gaan en toen ik op het punt stond terug naar mijn auto te lopen gebeurde er zo iets leuks!
Ik zag wat wegschieten, en dacht eerder aan een hond die samen met zijn baasje door het bos liep. Maar een aantal secondes later zag ik een paar hertjes het pad oversteken, 100 meter van mij vandaan. Wauw!! Ik stond stil van verbazing en mijn hart maakte een sprongetje van geluk :) En dat was nog niet alles, want daarna stond er een hert midden op het pad stil, te staren naar mijn auto die aan het eind van het bos stond. Ik pakte snel mijn camera maar voor ik het wist was hij weer weg. Ik ben daarna de sporen gaan zoeken van de hertjes die overal op het pad te vinden waren. Ik kan zo gelukkig worden van deze mooie momenten! Maak jij ook eens zoiets moois mee? 

15 comments:

 1. Oh, wat bijzonder! Zo'n verrassing maakt een wandeling altijd extra leuk! Je hebt me wel onwijs nieuwsgierig gemaakt naar van 'wie' dat ei nu was! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah ja ik heb geen idee!! Welk dier legt er nu midden in het bos een ei, zo groot als een kippenei?! ;P

   Delete
 2. Verliefd op jouw foto sfeer.

  ReplyDelete
 3. Ah wauw wat een mooie foto's! En wat lief dat je hertjes zag, zo'n gave ervaring!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 4. You really have eye for the pictures, these are amazing. As usual, obviously!

  THE PINK ELEPHANT SHOE // INSTAGRAM //

  ReplyDelete
 5. Echt prachtig deze foto's en hoe bijzonder dat die hertjes zich eventjes lieten zien.

  ReplyDelete
 6. Zo mooi! Fijn om allerlei nieuwigheden te ontdekken.

  ReplyDelete
 7. Jammer dat je net te laat was maar wat een mooi moment moet dat geweest zijn. :)

  ReplyDelete
 8. Wauw, zulke toffe foto's! Love it!!

  ReplyDelete
 9. Anonymous16.8.17


  Really Good blog postabout everytime i walk i discover new.provided a helpful information.keep updating...
  SEO Company in India

  ReplyDelete
 10. Wow, such cool photos! Love it !

  ARENA INFOSOLUTION is the best digital marketing internship provider in Jaipur which provides you services like SEO, SEM, SMM, etc. If you are looking for an internship in Jaipur to develop your skills , then we are here to help you. We will provide you 100% job .

  ReplyDelete
 11. hy thanks for sharing this information.very helpful and useful thanks

  ReplyDelete
 12. hy thanks for sharing this information.very helpful and useful thanks

  ReplyDelete
 13. hy thanks for sharing this information.very helpful and useful thanks

  ReplyDelete
 14. it is really helpful. the information in this article is satisfied me. And the information it is very interesting. Thanks for this kind of article. thanks

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥