Early cloudy spring days ❁

Sorry sorry, ik ben afgelopen 2 weken wat afwezig geweest.. Ik geloof dat het de eerste keer is in mijn blogcarrière dat ik eventjes zonder inspiratie zit. Ik denk dat het te maken heeft met een winterdipje, maar lucky me: de winter is eindelijk aan zijn eind! Tijd om weer vaker naar buiten te gaan om foto's te maken, zoals ik gisteren deed tijdens het wisselvallige weer.Gelukkig heb ik voor deze maand veel leuke dingen op de planning staan (twee weekendjes weg en een dagje treinen met een vriendin), dus zal de inspiratie die ik nu eventjes kwijt ben vast wel weer terug komen. Ook heb ik nog wat outfits in gedachten om jullie te laten zien dus stay tuned!

Komende weekend ga ik op vriendinnenweekend. Elk jaar is het weer een verassing waar we naartoe gaan en wat we gaan doen. Zin in! Benieuwd naar dit weekendje? Wanneer het zo ver is zal ik jullie op de hoogte houden via Instagram (stories). 

Ohja, ook zijn we nog steeds druk bezig met ons huisje. Ik post er niet zoveel over, maar dat zal straks vast komen wanneer het echt kleur en vorm gaat krijgen! Nu is vooral de stukadoor bezig en de tegelzetter heeft de badkamer betegeld. Binnenkort gaan we aan de uitbouw en de schuur beginnen, dus het begint steeds meer dichterbij te komen. Laat het maar snel zomer worden, dat we er eindelijk in kunnen :)

11 comments:

 1. De foto's zijn suuuuper mooi! (Maar ondanks dat, mag die lente van mij ook wel opschieten!)

  ReplyDelete
 2. Gave foto's weer hoor!

  ReplyDelete
 3. Show de imagens arrasou amei, obrigado pela visita.
  Blog:https://arrasandonobatomvermelho.blogspot.com.br/
  Canal:https://www.youtube.com/watch?v=DmO8csZDARM

  ReplyDelete
 4. Ach, zo'n dipje heeft iedereen wel eens. Hele mooie foto's!

  ReplyDelete
 5. Weer prachtige foto's! Geniet van je vriendinnenweekendje. :)

  ReplyDelete
 6. Wauw! Wat een bijzondere foto's <3

  ReplyDelete
 7. these photographs are SOOOO stunning !

  Randy Abby
  WAKE ME UP Blog

  ReplyDelete
 8. Wow, wat een super toffe foto's!

  Liefs,
  Dascha

  ReplyDelete
 9. Ahhh wat een heerlijke foto's, zo mooi! Fijn dat je winterdipje (been there :( ) weer een beetje voorbij waait! Gelukkig is het de laatste tijd van dat heerlijke weer, echt lekker lente achtig!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥