Catching sunlight between the pine trees

Ooit heb je van die items die je al jaren niet meer aan hebt gehad en opeens weer een favoriet van je is geworden. Dat heb ik met dit topje. Een paar jaar geleden liep ineens iedereen met dit topje rond maar nu niet meer, wat hem eigenlijk veel mooier en unieker maakt. Daarnaast blijf ik van dit bohemian stijltje houden. Top: Probably a Chinese webshop ;)     Jeans: H&M     Shoes: Dr. Martens     Necklace: Some Indian style store and Etsy

Ook ben ik gek op de wijde mouwen, ik wil meer van dit soort tops scoren :) Volgende week woensdag ga ik weer lekker shoppen, ook vanwege een ander probleempje wat ik in dit artikel al vertelde.  
Maar eerst is het weekend: Ik ga naar de Belgische Ardennen! Heel veel zin in dit weekendje weg, kijk heel erg uit naar de natuur die we zullen gaan zien. Natuurlijk neem ik mijn camera mee dus er komt een uitgebreid verslag over. Stay tuned!

9 comments:

 1. Super mooie outfit, ik weet nog wel dat inderdaad iedereen in deze top rondliep!
  Ik vind hem nog steeds zo leuk <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi ja he? Nooit zomaar je kleding weggooien! :)

   Delete
 2. Prachtige foto's en die zon die langzaam dan doorbreekt!

  ReplyDelete
 3. I love these pictures dear, it looks like an editorial!

  THE PINK ELEPHANT SHOE // INSTAGRAM //

  ReplyDelete
 4. Aah wat maak je toffe foto's! Leuke blog heb je :)

  ReplyDelete
 5. Ik had dit topje ook ja, heb 'm laatst verkocht via marktplaats. Leuke outfit! En veel plezier in de Ardennen!

  ReplyDelete
 6. Wat een prachtige foto's!
  Ik vind de outfit ook echt mooi, vooral het topje! Ik vind de wijde mouwen ook heel leuk, al heb ik zo ver ik kan herinneren nog niet zo'n topje, dus dan heb ik weer een reden om te gaan shoppen haha ;-).

  ReplyDelete
 7. Wauwie weer prachtige foto's! En wat een super mooi topje heb je aan, love it! Liefs, Florentine

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥