The world is full of magical things, waiting for our senses to grow sharper

Heerlijk om rond te lopen in het bos tijdens een van de eerste lentedagen van het jaar. Ik zocht weer naar nieuwe plekjes en kwam dit mooie plekje tegen. Een zacht laagje van mos maakte deze plek zo bijzonder. Ik heb deze keer een helemaal nieuwe outfit aan. Ik ben gek op de vintage jeans trend en deze blouse past daar helemaal bij!Jeans & Blouse: H&M

Ik heb nooit broeken die vanaf de knie recht naar beneden lopen, maar zag hem al vaker voorbij komen en begon hem steeds leuker te vinden. Nu ik hem eenmaal heb ben ik er erg blij mee, hij zit namelijk heerlijk! Hij is ook nog eens high waisted wat voor mij een pluspunt is. Ziet er altijd net wat leuker uit als je een shirtje of blouse in je broek kunt stoppen. De blouse is een beetje in de pyjama look wat ik ook erg tof vind! Heel fijn, dat lente shoppen :) 
Ik heb deze keer een ander filter gebruikt voor de foto's dan ik normaal gebruik, wat vinden jullie er van?

De komende dagen ga ik carnaval vieren, benieuwd naar mijn outfit? Hou mijn Instagram Stories in de gaten :) Ga jij ook carnaval vieren?

12 comments:

 1. Wat is het bos toch mooi he! Prachtige foto's heb je gemaakt <3
  Ik ga ook carnavallen dit jaar, voor de tweede keer! Ik ga dit jaar naar Breda en ik ga als sneeuwwitje. :)
  Liefs!
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Leuk die broek! Ik zoek ook al een hele tijd zo eentje, maar hij moet wel perfect zitten. Soms zijn die verhoudingen zo vreemd haha. Dan is de taille heel wijd maar staat het bij m'n bovenbenen op knappen :') (or is it just me?)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! Ja broeken zijn ooit mega lastig.. deze zit bij mij wel heel goed! Maar bij mijn rug wel iets aan de losse kant. Verder zit hij gewoon super fijn :) Hij word ook niet echt wijder als je hem al eventjes draagt! Dat is voor mij altijd iets belangrijks :)

   Delete
 3. Leuk die beweging in de foto's! Geeft ze toch wat meer. Filter is ook heel fijn!

  ReplyDelete
 4. Heerlijke foto's weer ik hou ervan ♥

  ReplyDelete
 5. Ahh ik snap je echt! Eerst vond ik van die broeken ook niets, toen steeds leuker en leuker en nu vind ik ze echt tof! Vooral met zo'n gerafeld randje! Wat een toffe outfit weer!

  ReplyDelete
 6. Wat zie je er mooi uit! Veel plezier met carnavallen. Al ben ik zelf een echte Oeteldonker, ik doe helemaal niets met carnaval haha ik hou er niet van. Maandag ga ik zelfs carnaval ontvluchten en lekker een dagje winkelen met mama :)

  ReplyDelete
 7. Heerlijke foto's weer. Het bos geeft altijd zo'n leuke sfeer. En die filter vind ik echt goed passen!!

  ReplyDelete
 8. Super leuk! Mooi plekje!

  ReplyDelete
 9. Wauw wauw wauw! Echt hele mooie foto's vind ik dit. Je kunt echt zien wat voor vibe er in dit bos hangt, erg bijzonder.
  Liefs, Florentine <3

  ReplyDelete
 10. Wow! De foto's zijn prachtig; de kleuren van het bos komen zó mooi uit! :)

  ReplyDelete
 11. Wow wat een mooie foto's zeg! En de kleuren! :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥