On adventure in the unknown woods

Wauw, dit was weer zo'n magisch momentje. De zon scheen door de bomen en dit gaf zo'n mooi licht! En weer op zo'n onbekend plekje in de bossen wat ik nog niet kende. Ik ben gek op dit jasje. De army groene kleur vond ik al tof en de mooie patches op het jasje al helemaal! 


Jacket and Shirt: Gamiss     Jeans: H&M

De patches zijn ook nog eens 3D, wat ze nog mooier maken. Het is meer een jasje om in de lente/zomer te dragen, dus laat het maar snel een beetje warmer worden. 
Als een stiekeme rockchick vond ik dit shirt wel echt heel tof. Ik hou sowieso al van basic shirts, maar zo'n klein detail maakt een item wel meteen een stuk leuker!

Afgelopen dinsdag was ik naar een concert van Green Day geweest, wat was het gaaf!! Dit was ook mijn eerste echte concert met een internationale artiest (buiten festivals om). Als Green Day fan moest ik hier natuurlijk ook naartoe :) Vanavond ga ik lekker uit eten en het weekend is rustig. Wat zijn jullie plannen? Fijn weekend!

11 comments:

 1. Je jas, echt HELEMAAL GEWELDIG!

  ReplyDelete
 2. Je jasje is echt heel tof! Ik vind hem heel leuk <3
  Gaaf met die patches. :)

  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 3. Wat een toffe foto's! Super gaaf ventje ook!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 4. Dat shirt is zo leuk :)

  ReplyDelete
 5. Prachtig, ik hou van je jasje! =D x

  ReplyDelete
 6. OH de foto's hebben echt een magisch effect! Super mooi. x

  ReplyDelete
 7. Wat een super gave foto's zijn er gemaakt zeg! Heel mooi!

  ReplyDelete
 8. Dat jasje vind ik echt super!

  ReplyDelete
 9. Wat een mooie plaatjes! En je jasje: <3
  X

  ReplyDelete
 10. Hele leuke outfit! En weer prachtige foto's zoals altijd ♥

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥