Lost in pine tree forest

Wat kan de winter toch mooi zijn. En dan bedoel ik vooral de natuur. Naaldbomen zijn een van de weinige bomen die hun mooie groene kleur houden in de herfst en de winter. Een kleur die mijn lievelingskleur is geworden. Ik heb een kleine verzameling van foto's die ik laatst heb gemaakt in het bos waar ik binnenkort weer naartoe ga om nieuwe foto's te maken. Zeker weten een van mijn favoriete plekjes!Zo mooi, die zonnestraaltjes door de natte naaldbomen heen!
Wil je de rest van de foto's zien? De outfit foto's zijn hier, hier en hier terug te vinden.

De laatste tijd was ik niet zo actief op mijn blog, dat komt omdat ik flink verkouden ben geweest en me niet erg fit voelde, en mijn inspiratie is een beetje op. Daar heb ik nooit last van! Maar ik denk dat het met de winter te maken heeft. Ik ben wel toe aan de lente, en het lijkt er op dat de lente er nu langzamerhand echt aan gaat komen :)

17 comments:

 1. Wat een prachtig plekje weer, mooie foto's! Hier ook een beetje inspiratieloosheid, hopelijk komt de lente (en de inspiratie) snel weer :)

  ReplyDelete
 2. Prachtig wanneer dat licht er tussen valt! hele mooie foto's weer

  ReplyDelete
 3. Wauw, wat een prachtplaatjes! Super mooie foto's!

  ReplyDelete
 4. Ik vindt die blouse nog steeds zo gaaf!

  ReplyDelete
 5. Ah wat een prachtige foto's! Vooral de foto waar het licht zo mooi tussen door sijpelt, heel mooi!

  ReplyDelete
 6. I swear to god that your pictures are always the best!

  THE PINK ELEPHANT SHOE // INSTAGRAM //

  ReplyDelete
 7. Wauw, door jouw foto's krijg ik altijd zo veel zin om naar het bos te gaan! En hopelijk voel je je snel weer minder verkouden! Ik snap trouwens je struggle wel van geen inspiratie hebben..... Maar gelukkig wordt het snel weer lente en worden de dagen weer langer, dus hopelijk brengt de zon ons weer wat inspiratie! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel haha :D Gaat gelukkig alweer stukken beter :) Inderdaad, kan niet wachten tot het lente word. Merkte vandaag al dat ik stukken vrolijker was door de zon en het iets warmere weer!

   Delete
 8. Amazing photos, oh my gosh :O
  http://omundodajesse.blogspot.pt/

  ReplyDelete
 9. Amazing work with the pics! :)
  Live, Love, Laugh

  ReplyDelete
 10. Wat een prachtige foto's! :)

  ReplyDelete
 11. Wow, de foto's zijn echt prachtig!

  ReplyDelete
 12. Nice:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥