Interior inspiration + our own home update

Zoals jullie misschien al weten zijn mijn vriend en ik bezig om ons huis een thuis te maken. In december hebben we de sleutel gekregen van ons huis en zijn inmiddels druk bezig het langzamerhand ons thuis van te maken! Helaas moet er nog heel veel gebeuren, de planning is dat we er in de zomer in gaan. Mooi vooruitzicht dus :) Het werd tijd voor een kleine update en wat inspiratie!Wat word ik blij van zulke plaatjes! Zoals jullie zien hou ik van botanische sferen. Ik hoop dat ons huis ook zulke knusse en groene uitstraling zal geven zoals op de foto's. Kan niet wachten om aan de slag te gaan! We hebben een maandje geleden ons eerste meubel gekocht: een bruin leren bank. Zo blij mee! Langzamerhand kunnen we dus beginnen met meubels uitzoeken, maar nu is het vooral nog veel inspiratie op doen. Want als we spullen gaan kopen, willen we het ook meteen helemaal goed doen!Hoe ver zijn we nu in ons huis? Boven op zolder hebben we inmiddels een muur staan zodat we in plaats van 1 kamer, 2 kamers hebben zodat we een afgezonderde washok hebben. Zoals je ziet ben ik bezig geweest met de stoep.. dat is pas hard werken haha! Zoals je de muren op bovenstaande foto ziet, zo is het nog overal. Helemaal kaal dus! En zie je die zonnenstralen in onze 'woonkamer'? Daar ben ik zooo blij mee :) 

De volgende grote stappen zijn de stukadoor op de bovenverdieping, de tegelzetter voor de wc en badkamer en we gaan een berging + schuur bouwen. Daarna zal de benedenverdieping gestukadoord worden en kunnen we eindelijk beginnen met het afwerken. Veel mensen denken dat we er al bijna in wonen, maar omdat we alles er uit hebben gelaten (zoals bijv. stukwerk), duurt het bij ons wat langer. We willen alles zelf (laten) doen :) 

Zo, nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte! Misschien merken jullie dat ik niet zo actief ben de laatste tijd, dat komt omdat ik me op dit moment niet zo lekker voel (flinke verkoudheid) en mijn inspiratie is aan het opraken, wat ik eigenlijk haast nooit heb.. ik gooit het maar even op een winterdipje. Het wordt snel tijd voor de lente! 

16 comments:

 1. Jaaa zo leuk! Ik ben echt benieuwd! Voor mijn gevoeld duurt het inderdaad wel erg lang hoor haha. Maar het belangrijkste is dat het uiteindelijk helemaal jullie huisje is :) Oh en beterschap!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa het duurt ook lang haha! We zijn al zo lang uit aan het kijken naar het moment van de verhuizing. Maar het komt nu echt steeds dichterbij, langzamerhand :) En dankjewel :)

   Delete
 2. Zo mooi dit allemaal ben echt benieuwd wat je er van gaat maken!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ikzelf ook hihi! Hoop dat ik zo'n leuk sfeertje zelf ook kan neerzetten!

   Delete
 3. Wat leuk dat jullie aan een eigen huisje aan het werken zijn, lijkt me zo spannend! Die sfeerbeelden zien er echt geweldig uit, ik ben ook echt fan van dat urban jungle stijltje. Planten for the win!

  ReplyDelete
 4. Ahh het ziet er allemaal zo leuk uit, vooral met al die planten :) Ik ben heel benieuwd hoe het wordt!

  ReplyDelete
 5. Wat een prachtige inspiratie. Daar droom ik ook echt van later als ik mijn eigen huisje heb!

  ReplyDelete
 6. Ziet er echt prachtig uit! Hele gave stijl.

  Love,
  Dascha

  ReplyDelete
 7. Hele fijne inspo! Lijkt me ook heel tof om zo'n huisje in deze stijl te hebben. X

  ReplyDelete
 8. Wauw heel mooi! Ik houd heel erg van dit stijltje! Liefs, Florentine

  ReplyDelete
 9. Ai een verkoudheid, veel beterschap hoor. Je bent wel druk bezig geweest met je huisje. Het gaat al voorruit als ik het zo lees. Ik vind al die groene planten een beetje te druk voor in huis.

  ReplyDelete
 10. Wow dat zonlicht dat jullie kamer binnen schijnt, geweldig!! Hele mooie inspiratie ook :)

  ReplyDelete
 11. Aah wat leuk om te lezen over jullie nieuwe huisje! En die inspiratie foto's zijn zoo mooi :) Ik woon nu ook sinds een paar weken samen en het is zo fijn!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah wat leuk, wist helemaal niet dat je samen was gaan wonen! Lijkt me zo fijn :) :)

   Delete
 12. Wat leuk! Ik word echt zooo blij van je inspiratie beelden. Super leuk ook om je eigen plekje in te gaan richten :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥