In every walk with nature she receives far more than she seeks.

Ik was eindelijk weer eens in de bossen te vinden. Door een verkoudheid en omdat het gewoon echt te koud was, was ik er (voor mijn gevoel) al een tijdje niet geweest. Heerlijk om de enige in het bos te zijn en je helemaal uit te kunnen leven in de foto's. Ik draag weer eens mijn groene regenjas en psst.. ik heb ook nieuwe schoenen! Raincoat: Tretorn     Hat: H&M     Boots: Dr. Martens

Yes, ik heb ze! Het was een soort van opwelling maar stiekem wilde ik ze al heel lang: Dr. Martens. Ik zag ze in de Sacha en wilde ze toch eens gaan passen. Van het een kwam het ander en nu ben ik eigenaar van mijn eigen stoere paar. Deze zullen jullie nog vaak voorbij zien komen ;) 

Herkennen jullie de plek waar deze foto's zijn gemaakt? Ik ben er vaker geweest, precies een jaar geleden. Zoals je ziet zijn de naaldboompjes een stuk gegroeid! Het is een open plek in het bos wat ik vorig jaar ontdekte. Wat het voor plek is weet ik niet precies, het lijkt of de naaldbomen allemaal op een veld zijn gezaaid of net wat dan ook. In ieder geval een heerlijk plekje om foto's te maken. 

17 comments:

 1. Ih hou van jouw foto's <3

  ReplyDelete
 2. Wat een mooie foto's. Het heeft wat mysterieus ;-)

  ReplyDelete
 3. Wauw, wat een heerlijke foto's zijn dit weer! En die Dr. Martens staan je super leuk!

  ReplyDelete
 4. Nice:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 5. Ik vind je wanderlustige fotografiestijl zo mooi net als je docs. ;)

  ReplyDelete
 6. Ahh wat een leuke foto's weer! Ik voel die wanderlust vibes :) Een fijne outfit ook!

  ReplyDelete
 7. Ik ben vandaag ook in het bos geweest maar ik moet toch zeggen dat de bossen bij ons er nooit zo mooi uitzien als bij jou haha :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah hihi, ligt er net aan welke plekjes, welke bomen en welke kleurtjes er zijn! De rest van het bos was ook niet zo mooi rondom dit mooie plekje, erg kaal en bruin!

   Delete
 8. Je schoenen zijn zo leuuuuk :)

  ReplyDelete
 9. Ahh wauw, het ziet er echt heel mooi uit! Mooie foto's en toffe look!

  xx Alex

  ReplyDelete
 10. Aah wat leuk je docs! En die jas ook ♥

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥