Charge yourself: Relaxing inspiration & a day at the wellnessresort

Vorige week ben ik samen met mijn vriend naar de sauna geweest. Ik vond het stiekem wel erg spannend, meer hierover lees je verder in deze post. Heerlijk zo'n wellness dagje, het was zo relaxed! Het is zo fijn om op deze manier even bij te komen. Wat een fijne sfeer hing er ook, en om deze sfeer een beetje aan jullie door te kunnen geven heb ik een aantal relaxing inspiratie plaatjes voor jullie gevonden.


Heerlijk, deze plaatjes! Ik krijg weer helemaal zin om op vakantie te gaan door de Oosterse en Scandinavische sferen van de foto's. Deze sferen waren trouwens ook goed te voelen in het wellnessresort waar wij zijn geweest.
 We zijn bij Thermen Busseloo geweest. Het spannende aan dit uitje was dat het geen bikini dag was. Dat was eventjes een stapje verder dan ik normaal zou gaan, maar iedereen loopt zonder badkleding rond. Je raakt er eigenlijk vrij snel aan gewend! Ondanks dat heb ik enorm genoten van meer dan 10 verschillende soorten sauna's en verschillende (kruiden)baden in verschillende stijlen. Af en toe had ik het idee weer terug te zijn in Bali :) En dat is precies wat een wellnessresord met je zou moeten doen als je het mij vraagt!De drie afbeeldingen hierboven zijn bij Thermen Busseloo genomen. De meeste sauna's waren buiten en bevonden zich in deze leuke hutjes, en één van de mooiste was toch wel de sauna met dit mooie uitzicht. De baden hadden een heerlijke Oosterse look. Ik ga niet vaak naar de sauna (hou er niet zo van, mijn vriend daar in tegen wel!) maar deze plek raad ik jullie zéker aan. Daarnaast was het ook nog eens de eerste mooie dag van het jaar: we hebben heerlijk in het zonnetje kunnen zitten.
 Kortom: ik ben weer lekker opgeladen en vol energie om weer nieuwe artikels te gaan maken voor de blog :). 
Ga jij wel eens naar de sauna? 

5 comments:

 1. Ik ga volgende week ernaartoe! Ziet er echt goed uit. X

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige en inspirerende foto's!

  ReplyDelete
 3. Door die foto's wil ik nu echt op vakantie! Ik ben alleen nog nooit in een sauna geweest, ook niks voor mij denk ik.

  ReplyDelete
 4. Wat mooi die plaatjes! Lekker ook om naar de sauna gaan. Zelf vind ik het al niet zo fijn om in mijn bikini te lopen dus ik denk niet dat ik ooit naakt zou gaan haha

  ReplyDelete
 5. Fijn al die plaatjes <3 Het klinkt als een super relaxt dagje.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥