Kitty Cat

Ik wil jullie even bedanken voor alle leuke reacties die ik altijd krijg op mijn foto's! Ik krijg vaak de vraag over hoe ik mijn foto's bewerk.. hier ga ik binnenkort een artikel over maken :)
Ik zag hem en wist het meteen: Deze broek moet ik hebben! Ik ben niet echt een kattenmens, maar hoe leuk is dit detail! Broeken met een borduursel zie je de laatste tijd steeds meer, maar ook op jasjes of topjes zie je het veel terug komen. 

Top: H&M     Jeans: Gamiss     Shoes; Pull & Bear     Watch: Fossil     Rings: Wiezewasjes

Het neusje van het katje matcht perfect met mijn baby roze topje. De broek komt van de webshop Gamiss. Ik was er nog niet bekend mee, maar eenmaal scrollend door de webshop vond ik nog zoveel leuke items! Deze zien jullie later. Een ding is zeker: Ik ga weer op zoek naar een nieuwe jeans met een borduursel. Want na deze toffe jeans wil ik er absoluut meer :)

12 comments:

 1. Deze broek is zo leuk!

  ReplyDelete
 2. Het is echt een hele leuke en speelse combinatie!

  ReplyDelete
 3. Aaahhh die is echt heel leuk! :D

  ReplyDelete
 4. Ik vind je broek zo tof! Ik heb hem vaak gezien <3
  Leuke outfit heb je ermee gemaakt!

  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 5. Zo cute die broek! :)

  ReplyDelete
 6. Die broek vind ik geweldig. Maar zelf vind ik mij daar iets te oud voor. Ik ben benieuwd naar je artikel over foto's bewerken.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, ik denk dat ik niet zo veel scheel met jou. Maar vind dat niemand te oud is voor zulke leuke details :)

   Delete
 7. your blog is the most beautiful!

  ReplyDelete
 8. Oh, die broek is zó geweldig! Wat een leuke outfit!

  ReplyDelete
 9. Oh die broek!!! <3

  ReplyDelete
 10. Oooh, zo'n broek heb ik echt nog nooit gezien. Zalig. Super uniek gewoon!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥