Embroidery flowers in the Winter forest

Eindelijk was het even niet zo koud en kon ik weer de bossen in om wat outfit foto's te maken, tussen de buitjes door. Wat word ik vrolijk van deze bloemen borduursels! Had je mijn vorige outfit al gezien met een tof borduursel op mijn jeans? Het is weer veel in de winkels te vinden en het heeft zo'n fijne vintage sfeer. Blouse: Gamiss     Jeans: H&M     Shoes: Pull & Bear     Watch: Fossil

Toen ik de blouse binnen kreeg bleek hij mega oversized te zijn. Maar met deze high waisted jeans en opgestopte mouwen valt het reuze mee! En ja, je moet van de combi bloemetjes en streepjes houden. Wat vind jij van deze blouse? 

19 comments:

 1. Toffe outfit en blouse! Love de embroidery trend <3 Moet me inhouden om niet alles te kopen wat in de winkel hangt haha.

  ReplyDelete
 2. Als ik de blouse in de winkel zie hangen dan had ik er denk voorbij gelopen, maar nu ik hem zo bij jou aan zie vind ik het eigenlijk wel leuk staan! Verrassend leuk zelfs! Vind het wel tof dat hij zo oversized is. :)

  ReplyDelete
 3. wauw prachtige foto's weer en dat donkere maakt het altijd zo mysterieus!

  ReplyDelete
 4. Oh wauw, die blouse is onwijs mooi met die bloemen!

  ReplyDelete
 5. Ahh van die borduursels zijn zo leuk! Ik ben echt verliefd op je blouse! Mooie foto's!

  ReplyDelete
 6. Oké nu wil ik die blouse ook... Hij si echt heel erg mooi!

  ReplyDelete
 7. Oooh, leuke blouse! Hij staat je erg goed, ondanks dat de blouse iets te groot was. Helaas kan ik een blouse nooit aan. Staat mij niet mooi namelijk.

  ReplyDelete
 8. Hij is suuuuuuuper leuk! Past ook echt bij je :)

  ReplyDelete
 9. great pictures and amazing outfit!

  lu | Coco&Louis

  ReplyDelete
 10. Oh ik zag al zo'n foto op instagram. Ze zijn zo mooi altijd! En je blouse is echt tof!

  ReplyDelete
 11. Prachtige blouse, ik vind deze geweldig. Mooie foto's hoor.

  ReplyDelete
 12. Toffe outfit, de blouse staat je erg goed!

  xx

  ReplyDelete
 13. Anonymous25.1.17

  Hele mooie foto's en super leuke outfit! Ik hou van de embroidery trend <3 X

  ReplyDelete
 14. Staat je goed, meid!

  ReplyDelete
 15. Erg mooie, vrolijke blouse! :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥