When it rains look for rainbows. When it's dark look for stars ✰

Weet je nog, die verschrikkelijke regenjassen die je aan moest wanneer je op een regenachtige dag naar school moest fietsen. Regenjassen in lelijke kleurtjes en een degelijke look. Al zijn ze stiekem wel handig, op een regenachtige dag. Gelukkig zijn die lelijke exemplaren verleden tijd. Je vind ze in de winkels of online in verschillende soorten en kleuren. Regenjassen zijn weer fashion!

Top, Shoes: Primark     Jeans: H&M     Raincoat: Hipinderegen.nl

Jullie weten inmiddels denk ik wel dat groen mijn lievelingskleur is. De kleur van de natuur is zo mooi! Ik koos dus voor een groen exemplaar. Al was, heel cliché, een knalgeel kleurtje ook heel tof geweest! Deze leuke regenjas komt van Hipinderegen.nl. Hij zit lekker, het voelt niet of je een regenjas aan hebt. Ideaal voor een regenachtige dag, maar ook om bijvoorbeeld mee te nemen naar een festival. Praktisch en het staat ook nog eens leuk bij een festival look. Ik ben er heel blij mee! Voor welke kleur zou jij gaan?

8 comments:

 1. just like in the story books
  luv this two piece
  This outfit is neutral and stylish
  http://www.melodyjacob.com/

  ReplyDelete
 2. Hij is gaaaaaf! Ik dacht dat je de gele had besteld? Maar groen is ook heel tof hoor, staat je super leuk. :) Echt top dat er tegenwoordig hippe regenkassen zijn. Ik ga gelijk even op de site kijken. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja eigenlijk wel! Maar deze was niet meer in mijn maat, deze wel :) Dus het is de groene geworden :)

   Delete
 3. Leuke regenjas, staat je goed. Prachtige foto's heb je weer gemaakt. :)

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke regenjas! Ik vind het ook echt een mooie kleur voor een regenjas.

  ReplyDelete
 5. Jaaa regenjassen zijn zo leuk! Ik hou van je groene kleurtje, en stiekem vind ik zo'n knalgele ook heel tof :)

  ReplyDelete
 6. Ik zit al zo'n tijd te kijken naar een leuke (het liefst kan gele) regenjas. Ze zijn gewoon heel mooi en echt stukken beter dan die lompe tenten die ze ook wel regenpakken noemen.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥