The velvet trend on New Years Eve

Esprit NYE 1
De velvet trend is weer helemaal terug, of is hij er nog steeds? Vorig jaar zagen we het ook al volop in de winkels maar ook dit jaar hangt het er vol van. En ik ben fan! Heerlijk om dit zachte mooie stofje te dragen. Ik droeg het ook al met kerst, zoals je in deze post kan zien. Maar ook met nieuwjaar mag het volop gedragen worden! Hoe mooi is dit jurkje en hoe retro zijn deze schoentjes? Ik vond ze op de webshop van Esprit, die een hele pagina hebben vol kerst/NYE items! Hierdoor kreeg ik een hoop nieuwe outfit inspiratie voor oud op nieuw..

Esprit NYE 2
Wat is groen toch een mooie kleur, vooral in de vorm van een velvet stofje. Die schoenen zijn een perfecte match met het shirt en ook nog eens toffe eyecatchers. En deze rokken zijn zo leuk: wie wil zich nu niet als een prinses voelen :) Alles in deze look is van Esprit.

Esprit NYE 3
Deze outfit is redelijk rustig door alleen de kleur zwart te gebruiken. Om hem nog een leuk detail te geven heb ik accessoires met sterretjes toegevoegd! Het horloge en de armband, die ik in meerdere looks heb gebruikt, vind ik zo leuk. Sterretjes verwerkt in accessoires of kleding vervelen nooit :) Alle items, behalve de lipstick en het telefoonhoesje, zijn van Esprit.

Esprit NYE 4
Hier een wat stoerdere look met wat leuke gouden en champagne roze details. Zie je de velvet niet? Je ziet het inderdaad niet zo goed, maar in de blouse zijn velvet strookjes verwerkt. Dat maakt deze blouse, samen met het jurkje van de eerste look, mijn favoriete velvet items. In deze look zijn de schoenen, blouse en jeans van Esprit. Welke look/item is jou favoriet?

8 comments:

 1. Ik doe gezellig mee met Oud & Nieuw, haha!

  ReplyDelete
 2. wooow love all the outfits!! it's hard to chose just one :p kisses, Sofia

  www.live-to-sparkle.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Ik vind ze allemaal erg mooi! De outfit met de groene details is toch wel mijn favoriet, want dat is tenslotte mijn lievelingskleur. :)

  ReplyDelete
 4. Leuk gedaan deze looks! Look 3 is mijn favoriet denk ik, al zijn ze allemaal tof :) love velvet!

  ReplyDelete
 5. I loooooov velvet! Echt een van de mooiste trends.

  ReplyDelete
 6. Leuk leuk! Die blouse is ook gaaf :)

  ReplyDelete
 7. Ik ben dol op alle clutches, love it!

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke items! Ze hebben eigenlijk allemaal wel iets. Maar als ik toch echt iets zou moeten kiezen als mijn favoriet uit dit lijstje wordt het toch wel de nagellak. Simpel toch? ;)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥