The best vest EVER

Tussen kerst en oud op nieuw heb je echt van die dagen dat je even lekker wilt relaxen, en daar hoort een comfy outfit bij. Zoals de titel het al zegt: Dit is mijn beste vest everrr. Zo blij met deze aankoop! Hij voelt als een warm deken wat ik heel de dag om me heen mag dragen. En die lengte, heerlijk! Het is ook nog eens het eerste gele item wat ik ooit gekocht heb. 

Vest: Pull & Bear     Shirt: Primark     Jeans: H&M

Ik heb hem gecombineerd met een oud Nirvana shirtje (waar mijn vriend stiekem erg jaloers op is ;)) en een high waisted jeans. Lekker comfi en heerlijk om te dragen tijdens een koude winterdag. Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst? :)

Ik heb dit jaar geen 2016 overzicht, geen tijd gehad om er een te maken en ik geen idee waar ik hem over zou maken, haha. In ieder geval is het grootste bloghoogtepunt van 2016 dat ik van '24 Hours Of Fashion' naar mijn nieuwe naam ben gegaan waar ik heel blij mee ben!
Wat zijn jullie nieuwjaarsplannen? Ik ga vanavond met het gezin gourmetten en suprise houden, nog een nakomertje van Sinterklaas en kerst hihi. Zaterdag op zondag vier ik nieuwjaar met vrienden.
Alvast een hele fijne jaarwisseling, tot volgend jaar!

16 comments:

 1. Wat een tof vest, ook echt een speciale kleur dit zie je niet zo vaak.

  ReplyDelete
 2. Oh je naam inderdaad: wat een mooie naam!! En die vest ziet er mega comfy uit!

  ReplyDelete
 3. Het vest ziet er ook heerlijk uit!

  ReplyDelete
 4. Wat staat hij ook mooi bij jouw haarkleur!

  ReplyDelete
 5. Wat een geweldig shirt heb je ook aan, love nirvana.
  Ik vind je vest ook echt heel erg leuk, staat je goed!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 6. love it, great outfit!

  lu | Coco&Louis

  ReplyDelete
 7. Wauw, die vest is zo cool!

  ReplyDelete
 8. Ah lijkt me een heerlijk vest, staat je erg mooi! Veel plezier vanavond en happy new year alvast :) Ik vier NYE met de hele familie, zin in!

  ReplyDelete
 9. Hij ziet er heel fijn uit! Ook een hele fijne jaarwisseling toegewenst. XX

  ReplyDelete
 10. Oehhh ik houd zo van de sfeer op deze foto's! Staat je heel leuk deze outfit! <3

  ReplyDelete
 11. Oh dat vest ziet er inderdaad heel fijn uit<3

  ReplyDelete
 12. Nice:) xx
  Happy New Year, Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 13. Whaa wat zie je er leuk uit!! Super gave blog heb je :-)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥