Magical forests

Laatst liep ik met een vriendin door het bos, op zoek naar fotogenieke plekjes. We kwamen terecht op een plek waar het zachte mos een diepe groene kleur had en de paddenstoeltjes fel oranje. Het is lang niet zo mooi als op de foto's, maar we hebben ons best gedaan dit zo goed mogelijk op de foto te zetten!Sweater: Pull & Bear     Jeans, Hat, Shoes: H&M     Backpack: Fjällräven     Rings: Wiezewasjes, Souvenirs

Ik draag hier mijn nieuwe trui van Pull & Bear, hij zit zo fijn! En hij heeft ook zo'n mooie groene kleur. Net als mijn rugzak. Jup, groen is mijn lievelingskleur :). Snel ga ik weer terug naar het bos om meer van dit soort magische plekjes te zoeken!

10 comments:

 1. You did it! again! ziet er weer magisch mooi uit <3

  ReplyDelete
 2. Je hoed is echt super tof! Ik vind je foto's altijd zo inspirerend. Love it <3
  En wat een mooie locatie weer!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 3. Ik vind je foto's prachtig. Lekker fantasy achtig. :) De outfit staat je goed hoor.

  ReplyDelete
 4. Wat tof al dat mos bij elkaar! Dat moet zeker een magische plek geweest zijn <3

  ReplyDelete
 5. Ik ben verliefd op de foto's die jij maakt. De kleuren zijn weer prachtig. Xx

  ReplyDelete
 6. Prachtig plekje! Helaas zijn hier alleen bossen met loofbomen, maar die zijn helemaal kaal nu. Ik wil heel graag ook naar een bos met naaldbomen!

  ReplyDelete
 7. wat een toffe plek om foto's te maken, en wat apart ook met dat mos! Past helemaal bij je outfit!

  ReplyDelete
 8. Wauw, wat kan de natuur toch prachtig zijn! Ik vind je hoed echt geweldig! ;)

  ReplyDelete
 9. Zo magisch inderdaad, mooie kleuren!

  ReplyDelete
 10. Anonymous14.12.16

  Heel magisch !!!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥