Interior moodboard & We've got the keys!!

Als je me op Instagram volgt is het je vast niet ontgaan: We hebben eindelijk de sleutel van ons huis! Dat heeft een hele tijd geduurd: van een leeg grasveld tot nu hebben we gewacht op de sleutel. Dat wachten op je eigen huisje duurt lang als het nog helemaal gebouwd moet worden, maar dan heb je ook wat! En omdat ik me nu helemaal aan het oriënteren ben in het interieur wil ik jullie graag onze stijl laten zien. Ik heb een moodboard gemaakt in onze smaak: botanisch, avontuurlijk met een vleugje industrieel.


Daar is hij dan, ons twee onder een kap huisje. Zoals je ziet is hij nog helemaal kaal van binnen en moet er dus nog een hoop gebeuren. Er word nog een schuur aan gebouwd met een berging en het hele huis moet nog gestuukt worden, wat in de winter helaas wat meer tijd kost om te drogen. We verwachten er begin zomer in te zitten, dat is dus al over een half jaartje. Can't wait!

Wat vinden jullie van mijn moodboard? Zoals je ziet word het veel groen, daar houden we van! Van veel mensen horen we dat ze erg benieuwd zijn hoe onze inrichting er straks uit gaat zien wanneer het klaar is vanwege onze stijl. We houden helemaal niet van standaard, dus proberen een unieke inrichting te krijgen. Iedereen is benieuwd, maar ikzelf ook! Wil je meer over de verbouwing mee krijgen? Volg me dan op Instagram @marionvanzutphen en check af en toe Instagram stories. Daar zal ik jullie een beetje up to date houden! :) 

14 comments:

 1. Helemaal mijn stijl! Super mooi :)

  ReplyDelete
 2. Dat moodboard zit echt zo mooi in elkaar, je hebt er waarschijnlijk heel veel tijd in gestopt! Echt heel cool, ben al benieuwd hoe het gaat worden :) Liefs en proficiat!

  ReplyDelete
 3. Wat mleen mooie kleuren allemaal! Dat valt mij als eerst op. :D Ik ben super benieuwd hoe jullie huisje uiteindelijk gaat worden. Van de buitenkant is het huis qua bouwstijl ook tof zeg!

  ReplyDelete
 4. Heel leuk dat moodboard, gewoon wat bij jou past als ik zo nar je blog kijk!

  ReplyDelete
 5. Super leuk! Ben heel benieuwd! Succes met verhuizen en klussen alvast! ♥

  ReplyDelete
 6. ya very nice to see this moodboard,blog was awesome keep it up.
  Back to original

  ReplyDelete
 7. Echt een mooi huis! Het ziet er naar uit dat het interieur tot in de puntjes in orde zal zijn. :)

  ReplyDelete
 8. Ik had geen andere kleur dan groen bij jou verwacht haha! leuk om te zien en wat een kast van een huis, heerlijk! en hoek helemaal top, enjoy! en alvast fijne dagen meis X

  ReplyDelete
 9. Prachtig om je mood bord te bekijken. Mooie kleuren, ik word er vrolijk van. Gefeliciteerd met jullie huisje. :)

  ReplyDelete
 10. Echt zo leuk dit moodboard!

  ReplyDelete
 11. Zalig, zo'n nieuwbouw. Daar kan je echt helemaal mee doen wat je wil dan, qua interieur. Je moodboard ziet er echt heel goed uit, dus ik ben al benieuwd naar het resultaat in jullie huisje :)

  ReplyDelete
 12. Zo tof dat je écht een moodboard hebt gemaakt! En ik snap helemaal het industrial idee, wij zijn ook voor zichtbare betonnen plafonds, gecombineerd met staal en hout gegaan. Ik heb erover geblogd, kom gerust eens piepen 😉.

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥