Earparty's

Volgens mij heb ik het nog nooit over mijn earparty's gehad. Zoals je gaat zien in deze post, heb ik heel wat gaatjes in mijn oren! 4 in elk oor, om precies te zijn. Eerst deed ik er niet zo veel mee, elk oor maar dezelfde oorbellen. Dankzij Wiezewasjes ben ik nu in het bezit van heel veel leuke zilvere oorbelletjes. Daar moest ik wat mee doen!

Alle oorbellen: Wiezewasjes 

Hoe leuk zijn deze boho oorringetjes en knopjes! Op dit moment heb ik in allebei de oren verschillende oorbellen. Veel leuker om er variatie in te hebben :) Welk van de 4 earparty's in dit artikel vind jij het leukst? 

10 comments:

 1. Ik hou hier vaaaan! Ik heb zelf twee gaatjes en ben daar al heel blij mee haha. Ik vind van de één na laatste collage de rechter echt het tofst. Ziet er héél gaaf uit!!

  ReplyDelete
 2. Wat een gave ringetjes zeg!

  ReplyDelete
 3. Wauw, hoe heerlijk zijn deze! Ik ben echt nog op zoek naar dit soort ringetjes :)

  ReplyDelete
 4. Wauw, wat een prachtige oorbellen. Ik ga maar eens even op wiezewasjes kijken :)

  ReplyDelete
 5. Ahh wat een heerlijke oorbellen zeg, ik vind dit soort altijd heel fijn! Tof ook hoe je ze combineert! :)

  xx

  ReplyDelete
 6. Die met het veertje vind ik het leukstE. Leuke oorbellen. :)

  ReplyDelete
 7. Ik draag zoiets eigenlijk nooit maar vind 't onwijs leuk staan! Xx

  ReplyDelete
 8. Zo mooi, ik vind de vierde combinatie super! :) Deed het geen pijn om al die gaatjes te laten schieten?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! Nee in mijn oorlel viel wel mee :) De andere die wat hoger zitten hebben iets meer tijd nodig om te helen ;)

   Delete
 9. Wauw wat tof! Ik ga ze zeker eens opzoeken!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥