Analog throwback to last year

Vanaf het begin van het festivalseizoen van 2016 ben ik in het bezit geweest van 2 wegwerpcameraatjes. Elk jaar koop ik ze weer om leuke momenten, vaak festivals, vast te leggen zonder dat ik het resultaat meteen op een schermpje terug kan zien. Het is dus altijd de vraag hoe ze er uit komen! Hier is hij dan: een mega throwback van 2016, vastgelegd met wegwerpcamera's.

Ik vind ze zo leuk geworden! De sfeer op de foto's zijn altijd zo fijn. Laatst heb ik wat fotoboeken aangeschaft omdat mijn verzameling wegwerpcamera foto's zich opstapelde. Toch leuk om ze in een fotoboek te plakken, zoals je vroeger ook deed met je foto's. Leuk om er eens doorheen te bladeren :)

Degene die mij volgen op Instagram weten het al: Ik en mijn vriend hebben de sleutel van ons huis gekregen!! We zullen de komende maanden flink aan de gang gaan om er een thuis van te maken, het kan dus zijn dat ik de komende maanden niet zo veel artikels online zet ivm het klussen. Komend weekend staat ook helemaal in het teken van klussen! Ik hou jullie up to date, binnenkort komt mijn moodboard online waarin jullie een beetje onze stijl kunnen zien. Fijn weekend!!

7 comments:

 1. Lovely pics!!! :)

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Mooie foto's zijn het geworden. Veel succes met het klussen in je nieuwe huisje.

  ReplyDelete
 3. Ah wat zijn ze leuk! Allemaal! :)

  ReplyDelete
 4. Erg mooie foto's zijn het geworden! Ik herinner mij nog dat mijn foto's van wegwerpcamera's altijd super wazig en slecht belicht waren enzo. Haha. Misschien dat ik mij er toch maar opnieuw eens eentje moet aanschaffen. Straalt echt wel een leuke sfeer uit!

  ReplyDelete
 5. Anonymous14.12.16

  Hele mooie foto's vooral de laatste!!!

  ReplyDelete
 6. Wat een prachtige foto's (en herinnering!)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥