⋆ Add a little magic to everyday things ⋆

Het bos is mooi, ook in de winter! In de zomer kan ik genieten van alles wat in bloei staat, in de winter van de mooie dennenbomen die nooit hun mooie groene kleur verliezen. Ik ging naar het bos, en maakte er een klein avontuurtje van. Ik geniet meer van de kleine dingen om me heen. Hoe dit komt? De titel verklapt het al. Voeg een beetje magie toe aan alledaagse dingen.


Snap je wat ik bedoel, na het zien van deze foto's? Zie de mooie dingen om je heen in plaats van dat je alleen naar het grote plaatje kijkt! Zoals bijvoorbeeld deze paddenstoeltjes. De zon ging onder en dit maakte het de perfecte achtergrond voor de foto's. Als ik door het bos loop kijk ik om me heen op zoek naar mooie specifieke dingen. Neem altijd je camera mee, om deze kleine dingen op de foto te kunnen zetten en ze te bewerken waardoor het effect nog mooier wordt. Of neem bijvoorbeeld een lichtsnoertje mee voor mooie effectjes. Ik kan zo genieten van dit soort fotomomentjes. Genoeg filosofisch gedoe, maar hopelijk kan ik jullie hier wat van mee geven :)

24 comments:

 1. Mooi hoe het licht precies de paddestoelen oplicht zeg! Zo vallen ze extra op. Ziet er gaaf uit! Ik kijk ook altijd heel gedetailleerd om mij heen. Overal is inderdaad wel iets 'magisch' van te maken. :)

  ReplyDelete
 2. Mooie foto's uit de bossen. Paddenstoelen deze reis heel veel in de bossen. Heel apart gedaan.Puur genieten in de bos.

  ReplyDelete
 3. Wat een mooie foto's! Het heeft best iets mysterieus vind ik! ;)

  ReplyDelete
 4. Wat een toffe foto's zeg! Vooral dei met die lichtjes vindt ik heel tof, heb echt een zwak voor lichtjes in een foto.

  ReplyDelete
 5. You always have the most beautiful pictures dear x

  THE PINK ELEPHANT SHOE // INSTAGRAM //

  ReplyDelete
 6. Ik vind ze ook echt prachtig, je ziet zo'n sfeer op de foto's!
  I love it. <3
  Evelien

  ReplyDelete
 7. Oh wauw zeg, wat een mooie foto's! Dat lichtsnoertje is zo mooi in combinatie met de zonsondergang<3

  ReplyDelete
 8. Wauw, die ondergaande zon! Heel mooi! Je hebt hier echt oog voor :)

  ReplyDelete
 9. Oehh zo mooi!! Vooral die foto met de lichtjes zijn prachtig!!

  ReplyDelete
 10. Wat een prachtige foto's! Het ziet er zo magisch uit. Net of je foto's uit een sprookje zit te bekijken. Heel mooi!

  ReplyDelete
 11. Wauuw! Erg mooie foto's, het heeft een soort mysterieus sfeertje.

  ReplyDelete
 12. Prachtige foto's hebben jullie weer gemaakt. Je hebt helemaal gelijk om altijd je camera mee te pakken. Als we gaan wandelen dan neem ik altijd mijn camera mee. :)

  ReplyDelete
 13. Wat een prachtige foto's!

  ReplyDelete
 14. Oh zo heeeerlijk! <333

  ReplyDelete
 15. Wow, wat supermooi gelukt! Heel origineel om zo'n lichtsnoer mee te nemen, dat geef echt iets heel speciaals. Bossen zijn sowieso al heel erg mooi, maar het geeft het nog dat tikje extra! Ben al meteen fan van je blog :) Liefs!

  ReplyDelete
 16. Echt super mooie foto's (zoals altijd trouwens, haha)!

  ReplyDelete
 17. Zulke mooie foto's!!

  ReplyDelete
 18. Jaaa, ik snap wel wat je bedoelt!! Het zijn prachtige foto's. Hele fijne sfeer! Daar kan ik ook altijd heel erg van genieten. ♥

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥