The fading colors of fall

Tijdens het maken van deze foto's begon het bos wat te veranderen in de herfstkleurtjes. Het was nog langer niet zo mooi als dat het nu was, maar nu ik de foto's terug zie blijkt dat mijn blouse perfect bij deze kleurtjes passen. De blouse heb ik al een tijdje, maar nu word het eindelijk weer tijd om hem aan te kunnen trekken. 


Blouse & Jeans: H&M     Shoes: Invito

Ik moest wennen aan de lace-up trend, maar bij deze blouse is het anders. Ondanks de rijgtouwtjes blijft hij chique, en daarnaast zou hij zonder die touwtjes een stuk saaier zijn ;).

11 comments:

 1. Zo'n mooie herfstoutfit! Ik vind de kleur van je topje supercool; staat je goed!

  ReplyDelete
 2. Ik vind ze leuk, de rijgtouwtjes! En wat een mooie omgeving ook om je foto's te maken! :)

  ReplyDelete
 3. Ik vind de 'lace-up trend' in het begin ook even wennen. Maar nu wil ikzelf ook zo'n blouse.

  ReplyDelete
 4. Ik vind je blousje zo super leuk!!

  xo

  ReplyDelete
 5. Een mooi outfit meid.
  xx

  ReplyDelete
 6. Leuk! Deze touwtjes vallen ook in de 'niet-ordinair' categorie haha! :)

  ReplyDelete
 7. Wat Joanne hier boven zegt: deze touwtjes vallen in de niet ordinair categorie. Dat vind ik ook! Vind dit shirt echt heel leuk staan, terwijl ik normaal echt niks van die touwtjes moet hebben haha. Staat je goed hoor! En yay, wat een mooie omgeving weer. :)

  ReplyDelete
 8. Like your pictures!
  Really

  <3

  www.blackismygold.com

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥