Little Autumn creatures

Juist in de herfst lijkt het bos tot leven te komen. De bomen krijgen de mooiste kleurtjes en paddenstoeltjes in allerlei kleurtjes en vormpjes schieten uit de grond. Zo ontdekte we een plekje in het bos met een diep groene kleur mos waaruit mooie oranje of mini kleine grijze paddenstoeltjes groeide. Wat een magisch plekje..

Kun jij ook zo genieten van de mooie kleur groen en andere kleurtjes die het bos te bieden heeft? Heb jij ook al zulke mooie plekjes met paddenstoelen gevonden? De herfst is bijna afgelopen, dus om dit soort plekjes te vinden moet je snel zijn. Daarna maken de herfstkleurtjes plek voor de mooie groene kleuren van de naaldbomen, die gelukkig het hele jaar door groen blijven. Ik kom er stiekem ook een beetje van in de Kerstsfeer..

18 comments:

 1. Prachtige foto's <3. Het bos is echt de beste plek om te zijn in de herfst! Ik ben er nog helemaal niet geweest dit jaar, moet snel maar eens veranderen!

  ReplyDelete
 2. Ah prachtige foto's! Het bos is zo fijn he met deze tijd. Love it <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 3. Zo prachtig deze foto's! Paddenstoelen zijn zo bijzonder :)

  ReplyDelete
 4. Ohh wauw wat een prachtige foto's!! Ik houd van die kleur groen, dennennaalden en mooie paddestoelen<3

  ReplyDelete
 5. Leuke foto's. Ik geniet ook altijd van de natuur. Ik vind de paddenstoelen het mooiste. :)

  ReplyDelete
 6. Natuuuurlijk kan ik genieten van al dat groen in de natuur! Vind echt dat je weer mooie foto's hebt gemaakt Marion, heel tof om naar te kijken. Oh, én inspirerend! Laatst spotte ik nog paddenstoelen, maar ik wist gewoon totaal niet hoe ik dat moest fotograferen. Vind dat jij het mooi op camera hebt gezet!

  ReplyDelete
 7. Oehh mooi! Herfst is echt mijn favoriete seizoen <3

  ReplyDelete
 8. Wat een prachtige foto's! Ik houd heel erg van de herst, de foto's worden ook zo mooi. X

  ReplyDelete
 9. Wat een ontzettend mooie foto's! Ik kan heel erg genieten van de natuur, helemaal in de herfst met al die prachtige kleuren!

  ReplyDelete
 10. Really love the pictures
  Loving your blog!

  Lets follow eatch other!

  ReplyDelete
 11. Amazing pictures! Love it :) following you ♥ kisses, Sofia

  http://live-to-sparkle.blogspot.com

  ReplyDelete
 12. Al deze foto's zijn zo mooi!! Ik heb nu ook zin om naar het bos te gaan om wat foto's te maken!

  ReplyDelete
 13. Wauw, de natuur is zo prachtig rond deze tijd. Heb je mooi vastgelegd! X

  ReplyDelete
 14. Wat een prachtige foto's!

  xo

  ReplyDelete
 15. echt weer prachtige foto's love it <3

  ReplyDelete
 16. Wauw, wat een prachtige foto's! Xx

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥