Leather skirt

Hoop dat jullie allemaal een fijn weekend hebben gehad! Ik heb zoveel leuks gedaan. Vrijdag waren we naar de tribute band van Queen geweest, zo leuk! Zaterdag hadden we een feestje en gister zijn we naar Eijerkamp geweest om inspiratie op te doen voor ons huis, waar we 8 dec de sleutel van krijgen. We weten nu ongeveer wat we allemaal aan willen schaffen en hoe we het willen schilderen. Zo'n zin in! Terug naar de outfit.. Zaterdag tijdens het feestje, en deze outfit had ik aan!


Top: H&M     Skirt: Vila     Watch: Renard     Shoes: Sacha

Ik ben al zo lang op zoek naar zo'n langere rok! In korte rokjes zul je mij niet meer zien, die tijd heb ik gehad. Toen ik zag dat een vriendin van me deze rok aan had, vroeg ik waar ze hem had gehaald en ben er gelijk naartoe gegaan, haha! En hij is zo gemakkelijk te combineren ook :)

11 comments:

 1. Ik ben echt dol op dit soort rokken en het staat je echt super leuk! Ik hoop een leren plissé rok te vinden!

  ReplyDelete
  Replies
  1. aah daar ben ik ook nog naar op zoek! Had er een gevonden bij de vero moda in Gent, maar heb hem toen niet meegenomen. Achteraf spijt van, want hier in Nederland heb ik hem nog niet gezien :o

   Delete
 2. Look encantador amei, tenha uma semana abençoada, obrigado pela visita.
  Blog:https://arrasandonobatomvermelho.blogspot.com.br/
  Canal: https://www.youtube.com/watch?v=DmO8csZDARM

  ReplyDelete
 3. Dit is zo'n mooie rok! Geweldig, zo'n leren rokje. Ik vraag me af of het mij goed zal staan, maar bij anderen vind ik het geweldig! X

  ReplyDelete
 4. Klinkt leuk allemaal! Ik vind je look heel leuk :)

  xo

  ReplyDelete
 5. super:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 6. wauw het staat je heel er goed! love it!

  ReplyDelete
 7. Hele gave rok! Vind het ook echt leuk zo'n leren rok en zo leuk te combineren. :)
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 8. Thank you for sharing such a nice and interesting blog with us. Hope it might be much useful for us. keep on updating...!!
  seo company in india
  digital marketing company in india

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥