Eat in Ghent: Mosquito Coast

Wanneer je naar Gent gaat moet je zeker weten bij dit tentje gaan eten: Mosquito Coast. 
Mosquito Coast is een café met avontuurlijk karakter en een gezellig intercontinentaal decor, uitgebreide reisbibliotheek en heel veel foto's en souvenirs van over heel de wereld, die overal in het restaurant te vinden zijn. 


Op de kaart staan cocktails, exotische tapas, wereldkeuken en Vlaamse klassiekers. 
Ik ging voor een vegetarische spaghetti, en deze was heerlijk! Ook namen we er een Belgisch biertje bij waaruit een ruime keuze is. Overal waar je keek was het versierd met spullen waarvan je zin kreeg om op avontuur te gaan! Wereldbollen, landkaarten, foto's van reizen, mooie muurschilderingen en tropische plantjes. Zelfs de wc was helemaal bekleed met landkaarten! 
Tijdens ons weekendje Gent was het warm genoeg om lekker buiten te zitten. Ik heb er niet veel foto's van de rest van het café gemaakt, maar dat mogen jullie zelf eens gaan bekijken :) We hadden niet gereserveerd. Het was er wel erg druk, maar gelukkig was er buiten nog een tafeltje vrij. Als je zeker wilt zijn van een plekje is het misschien wel slim om van te voren te reserveren.
De kaart is niet duur maar ook niet goedkoop, maar het is prima te betalen! In ieder geval is het het geld zeker waard: qua inrichting, sfeer én eten is dit een absolute aanrader wanneer je in Gent bent. 

Mosquito Coast
Hoogpoort 28
9000 Gent, België

11 comments:

 1. This space seems gorgeous. I would love to eat there!

  THE PINK ELEPHANT SHOE //

  ReplyDelete
 2. Toen ik 'café met een avontuurlijk karakter' las heb ik het al meteen op mijn lijstje gezet. Ziet er echt heel gezellig en lekker uit daar. Hoe leuk ook dat de wc helemaal bekleed was met landkaarten. Echt een plaats voor mij :)

  ReplyDelete
 3. Wat leuk! Alsof je jezelf in een heel andere wereld bevindt!

  ReplyDelete
 4. Ziet er echt heel leuk uit daar!!

  ReplyDelete
 5. everything looks so nice!

  lu | Coco&Louis

  ReplyDelete
 6. Ziet er super leuk uit!! x

  ReplyDelete
 7. Van die naam krijg ik nou niet echt honger maar het ziet er echt heel erg leuk uit!

  ReplyDelete
 8. Wat een mooi plekje! En wat kijk je blij met je bier hahah! :)

  ReplyDelete
 9. Hoe toevallig, over het laatst ben ik daar ook gaan eten met mijn vriendinnen en bestelde ik ook de vegetarische pasta. Ik vind het persoonlijk dé hotspot van Gent. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. aah wat grappig, dan hebben we hetzelfde gegeten! Hij was lekker :)

   Delete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥