Burgundy colors

Ik was nooit van de rode kleurtjes, ook niet van het bordeaux rood. Toen ik dit jurkje zag hangen probeerde ik hem toch even aan, en vond hem gelijk leuk! Deze neem ik mee, omdat ik nog niets van rood in mijn kast heb hangen (op mijn kersttruitje na, maar hierover in december meer;)) was mijn smoes. Dress: Little unknown boutique     Jacket: Mango     Scarf: Primark     Shoes: Invito

Het jurkje heb ik gekocht in zo'n klein boetiekje, een soort Funny Fashion, als jullie dat kennen (geen idee of die in heel Nederland te vinden zijn?). Vaak hangen er in dit soort winkeltjes wat uitdagende/cheap kleding maar ooit zijn er erg leuke items tussen te vinden. Net als dit jurkje! Ik ben er happy mee. Jurkjes zijn sowieso een favoriet van me, lekker handig.. je hoeft namelijk niet zo lang na te denken over wat je er mee gaat combineren!

12 comments:

 1. Wat een prachtig jurkje! Ik hou van bordeaux rood <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Wat een mooi jurkje , staat je goed =)
  Liefs Jorinda

  ReplyDelete
 3. Ik vind de kleur echt heel mooi bij je haar!

  xo

  ReplyDelete
 4. prachtige foto's weer, ik ben enorm verliefd op die kleur!

  ReplyDelete
 5. Dat jurkje staat je echt heel goed x

  ReplyDelete
 6. Superleuk jurkje, staat je zo mooi!<3

  ReplyDelete
 7. Wooohoo, wat een geweldige jurk! Weet je dat ik naar precies zo'n eentje als deze al 2 jaar op zoek ben? Haha, deze is echt perfect. Hij staat je super mooi ook! Jaaaa love it! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel :D Aah snel op zoek naar die kleine boetiekjes dan!! Zit er vast wel een bij jou in de buurt :)

   Delete
 8. Nice:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 9. Je staat zo mooi met dat kleedje, precies of het voor jou gemaakt is. Ik vind de combinatie met de botjes-sjaal-leren jasje echt mooi, knap!

  ReplyDelete
 10. Die kleur staat je goed. Het is een mooi kleedje. :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥