Autumn / early Winter outfits

Het wordt steeds kouder en de bomen verliezen hun blaadjes: we zitten op het eind van de herfst. En aah.. wat was het koud afgelopen dagen! Met de feestdagen in het vooruitzicht is het tijd om wat fashion inspiratie op te doen. Ik heb mijn favoriete Hunkemöller setjes uitgezocht en ze laten matchen bij verschillende herfst/winter outfits.
Heb je een avondje uit of een chique feestje? Jumpsuits zijn nog steeds een musthave en een heel goed alternatief voor de jurk. Wanneer je iets draagt wat strak om je lichaam zit kies je het liefst voor een basic lingerie setje. Wil je toch nog iets speciaals onder je kleding dragen? Dit basic setje is wat mij betreft een perfecte combi van basic en sexy!

Hou je van casual, comfortabel en chique? Trek lekker die boyfriend jeans uit de kast, een paar sneakers en leuk ze op met een chique blouseje en een nette warme jas. Voor de durvers onder ons: Doe net dat ene knoopje van je blouse los zodat je een glimp van je BH laat zien. Met een BH met zoveel mooie details mag dat gerust! 

Kouder weer betekend: sweater time! Heerlijk om die grote warme truien weer uit de kast te kunnen halen. Zoals bijvoorbeeld deze wat oversized trui in een fijne herfstkleur. Oversized kan ook sexy zijn! Kies voor een cropped versie en draag er een high waisted jeans onder, of stop een stukje van de trui in je broek wanneer je een langere versie draagt. 

Mijn favoriet is de eerste look! Nog steeds op zoek naar zo'n rok met leather look.. heeft iemand de gouden tip? Welk setje is jullie favoriet? Het artikel is ook te vinden op de Hunkemöller blog, wat ook mijn laatste blog als Hunkemöller ambassador was. Omdat er drukkere tijden voor mij aan komen (klussen in ons eigen huisje waar we 8 dec. de sleutel van krijgen! :)) heb ik er voor gekozen er afstand van te nemen. Daarnaast vind ik het belangrijker om die tijd te steken in mijn eigen blog :)
Happy Sunday!!

7 comments:

 1. Wat een leuke setjes! Vooral dat eerste lingerie setje, tof!

  ReplyDelete
 2. Het laatste setje vind ik eigenlijk het leukste. En bij het eerste setje vind ik de rok heel leuk. :)

  ReplyDelete
 3. Jammer dat je ermee stopt, maar stiekem veeeeeel leuker om aan de slag te gaan in jullie eigen huisje! :)

  ReplyDelete
 4. Erg leuke setjes! Gefeliciteerd met je huisje!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥