4 years of blogging! 🎂

Vandaag is het 4 jaar geleden dat ik ben begonnen met bloggen!! Toen ik met mijn blog '24 hours of fashion' begon had ik geen idee dat ik 4 jaar later nog steeds wekelijks zou bloggen. Nu, 4 jaar een naamsverandering verder blog ik nog steeds met veel plezier in een eigen ontwikkelde stijl over onderwerpen die ik echt leuk vind, en nog steeds ontwikkeld mijn blog zich! In de gif die ik heb gemaakt zien jullie een aantal van mijn laatste favoriete foto's die helemaal bij mijn blog van nu passen. Op naar nieuwe avontuurtjes, inspirerende fotografie, fashion foto's in het bos en nieuwe onontdekte plekjes. Op naar jaar 5!

12 comments:

 1. Wat lang al joh, 4 jaar! Gefeliciteerd met je 4e blog birthday, haha. Ik vind de nieuwe naam van je blog nogmaals heel goed bij jou passen! En die foto's hierboven... Ze blijven tof, zoals altijd bij jouw foto's! :)

  ReplyDelete
 2. Ow yaaay! Vier jaar, wauw. Wat een tijdje. Maar time flies he. Gefeliciteerd! X

  ReplyDelete
 3. Gefeliciteerd! en nog vele jaren;)

  ReplyDelete
 4. Gefeliciteerd! Echt wat een tijd al.

  ReplyDelete
 5. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Laten er nog vele jaren bijkomen. :)

  ReplyDelete
 6. Yeaahhh gefeliciteerd! Ik vind je blog en foto's ook steeds mooier worden! ;)

  ReplyDelete
 7. Gefeliciteerd!! Wat gaat de tijd toch snel!! x

  ReplyDelete
 8. Gefeliciteerd met 4 jaar bloggen. :). Op naar het 5e jaar en met leuke artikels natuurlijk. :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a message, that motivates me every day ♥